ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Хаос в паркирането около Събота пазара
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 26.09.2010Коментари (14)6866
© Plovdiv24.bg
За пълен хаос в паркирането около Събота пазара сигнализира живеещ на ул. "Трети март" читател на Plovdiv24.bg. Въпреки поставените по новоизградената специално заради пазара улица колчета, и търговци, и клиенти паркирали автомобилите си където им падне, така че собствениците на намиращите ще се до блоковете метални гаражи не можели да мръднат наникъде с колите си.

"Оглеждахме, взехме всички мерки за осигуряване на реда. Влизането с автомобили в улицата е забранено със съответния пътен знак. Сложихме и колчета. Изобретателни наши съграждани обаче пак си намериха начини да нарушават реда. Всеки ден изпращаме "Общинска полиция" и "Общинска охрана". Какво повече да направим? С телени огради ли да заградим всичко наоколо?" - не спести гнева си по адрес на нарушителите секретарят на район "Южен" Михаил Казанджиев пред нашия репортер.

Той не преставал да се изумява как шофьори минавали по най-невъзможни места - дори с риск да си изпотрошат колите, за да паркират. От районната администрация отново ще оглеждат пазара, за да измислят какво още може да се направи. Ако всичко се огради, не биха могли да излизат и хората, които живеят наоколо. От кметството уверяват, че няма да оставят нито един сигнал без адекватна реакция.  







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В района на пазара, ако има една две патрулки на КАТ за една седмица само от глоби доста пари ще изкарат. Влиза се в насрещното, въпреки, че има знак, дори два, които забраняват. Има паркирали коли по цялата дължина на улицата, въпреки, че и там има знак, който забранява това. Колите не могат да се рзминат. Да не говорим, че липсват / откраднати са/ знаци. Затова глоби и то големи. Иначе няма оправия.
0
 
 
Ами като са тесни улиците, така ще е, няма какво да се учудва г-н Казанджиев. Тези от по-горе да направят паркирането по-възможно и няма да има проблеми. Разбирам недоволството на живеещите, ама кво да се направи, разберете и шофьорите - къде да паркират, на 1 км от пазара ли?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
няма управия само яко глоби това е и да сложат патрулка като се махне пак ще паркират так вижте какво става на днерите на 6-ти септември до пазара махнат ли се куките пак става тапа вчера даже един дебил от насрещното платно реши да паркира там и за малко несе заби в един рейс ..... няма управия Българина само яки глоби това е удариш ли го по джоба тогава ще спре да нарушава
+2
 
 
Както е казал чичо Сталин "...има пазар има проблем-няма пазар,няма проблем" Да сте чули някой напоследък да се оплаква ,че е трудно паркирането около Четвъртак пазара?
+7
 
 
Решението е едно - известно време една патрулка да е постоянно там и глоби, за всички спряли неравилно глоби. Защото българина разбира от ред само когато му бръкнеш в джоба.
+11
 
 
ХАОСА ЩЕ СПРЕСАМО СЪС : САНКЦИИ И ГЛОБИ!...КАКТО СЕ КАЗВАШЕ В ЕДИН ФИЛМ С НЕВЕРОЯТНИЯ БЪЛГАРСКИ АРТИСТ ГЕОРГИ РУСЕВ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Covid-19
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Серия от трусове в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: