ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Езерото с мечката грейна в целия си блясък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 23.08.2011Коментари (16)5546
Напълно възстановено е езерото с мечката в Цар Симеоновата градина, видя репортер на Plovdiv24.bg по време на днешната инспекция на кмета Славчо Атанасов на завършения ремонт на съоръжението. Градоначалникът припомни, че за един месец служителите на ОП "Градини и паркове" са възстановили напълно водната атракция, която беше запусната от години и това е струвало на Общината само 10 000 лв.

"Няма пловдивско дете, което да не помни този обект и да не се е снимало с мечката. Самият аз като дете съм си играл тук и дори миналата вечер с дъщеря ми посетихме езерото. Уверявам ви, че тогава мястото е невероятно красиво, изключително романтично и е пълно с много влюбени двойки", впусна се в сантименти кметът на Пловдив.

12 водопади в скалите, чиста вода в езерото, силни прожектори, ефектът, от които се вижда вечерно време, когато осветяват с червена светлина пещерата, почистената статуя на мечката, нови пейки, подменена канализацията и хидроизолацията на дъното и стените са само част от възстановената емблематична атракция на Пловдив, която днес грейна в целия си блясък.


Още по темата: общо новини по темата: 5
23.08.2011 »
16.08.2011 »
14.08.2011 »
22.07.2011 »
26.11.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Бисмарк е казал: "Не ни трябва 5 милионна армия за да завладеем Европа... дайте ни 2 000 българи и ще завладеем света!"
на 24.08.2011 г.
0
 
 
Браво, много се радвам :)
0
 
 
Кметът не може да ти докара бизнесмени,а техните бизнес интереси и евентуални печалби.А това зависи от данъчни и др. закони,от работещи съдилища,нормална корупция(по нашите ширини за липса не можем да говорим),наличие на нормална работна ръка(прилично работливи хора,уплътняващи работния ден) и куп други условия,които зависят от парламента,правителството и съдебната система,не от кмета на един средноголям град.
+1
 
 
Щях да се радвам ако беше докарал бизнесмени да открият завод или поне цех.Да се осигури работа за хората и пари за общината-това е основната дейност на един кмет.А това ,че се правят (по-точно почистват отдавна построени неща)паркове и градини си е задължение на ОП"Паркове и градини". И повечето от нас ходят всеки ден на работа ,но не викаме журналисти нали? Ако Слав успее да обясни защо Пловдив иска само банкови заеми, а едни европейски милиони ги вземат такива общини където живеят толкова хора ,че ако ги раздадат почти всички ще са милионери. Прост въпрос и лесен отговор-тези милиони ги дават срещу проеки които се защитават от кадърни общински кадри ,които при нас явно липсват. Ето за това аз няма да гласувам за Слав lilifunken и не смятам това за ненормално.Трябва да имаме високи изисквания към кмета ,а шадраванчета , мечета и басейни не са нищо в сравнение с това което може да се направи от даденостите на нашия град.
+3
 
 
Браво,кмете! Аз пък ще гласувам за теб,както и моите близки и познати.Много направи за града.Дано има в Пловдив достатачно нормални хора,които да го оценят и да идат да гласуват. Омръзна ми да чета тук негативни оценки без предлагане на алтернатива.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-3
 
 
паркове, градини, дупки добре а защо хората бягат да работят в други градове и чубина, защо Пловдив намаляво по население, защо заплатите в пъти по ниски от други градове защо. Пловдив се превърно в едно голямо село
+3
 
 
Е какъв е този негативизъм в нашето общество незнам,хората направили нещо красиво и добро за града ни пак мрънкане и недоволни ,а тези мрънкащите ,защо не мрънкат за огромната далавера с лиценза на лукоил или цените на захарта,олиото всички хранителни стоки ,че са неоправдано високи и много други неща ,а красивите неща им виновни ами не ги гледайте и това е!
-3
 
 
браво кмете и въпреки това няма да гласувам за теб мазник потен
+5
 
 
Браво, че най-после се прави нещо за града. Трябва да му се радваме сега, защото ще продължи само 1 месец :)
+5
 
 
Доживях да го видя в такъв вид. Изключително много се радвам! Браво!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: