ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ексклузивно: Говори замесен в грозния пиянски скандал, разтърсил БСП Пловдив
Автор: Адриана Георгиева 11:41 / 02.08.2019Коментари (13)19960
© Фейсбук
Репортер на Plovdiv24.bg потърси един от замесените в чутовния скандал, разразил се в Албена между социалисти от Пловдив и Добрич. Иво Мурджев, който ще има най-сериозни проблеми с органите на реда, разкри своята гледна точка и позиция след неприятния инцидент, който медията ни разкри ексклузивно. Ето какво разказа младият мъж:

"Ще ви разкажа каква точно е случката. Събираме се в бар в хотела 15-20 човека, след което започваме да си говорим. Имаше едно момче с фланелка на Левски, но все пак сме наши хора, от една партия. На майтап започнахме да си говорим за отбори. По едно време въпросният става и започва да псува едно момче от Пловдив и да му казва: "Недей говори много. Ще ти забия един токат“, при което доктор Паунов го посъветва да се успокои.

След размяна на реплики това момче отива и му удря един юмрук в лявата скула, при което аз ставам и започвам да ги разтървавам. Една-две минути имаше опити да се бият и за размяна на удари. Обстановката се успокоява и аз сядам. След това отивам при привърженика с фланелката на Левски и започвам да му обяснявам, че сме дошли тук на лагер и не са хубави тези неща и да отиде да се извини. Уж тръгна да се извинява, но отново взеха да се псуват и пак започнаха да се бият, дойде полиция, заведоха ни в районното и давахме показания цяла вечер.

Линейката дойде след около 15 минути, защото цялото лице на доктор Паунов беше в кръв. Тя пристигна в районното след около четвърт час. Взеха го, зашиха го и го върнаха. Сутринта вече дадохме показания и си тръгваме. Братовчед ми (Любомир Паунов) колабира на една пейка и каза, че му е много лошо. Започнахме да го плискаме с вода, но той ми каза, че иска да отиде до болницата. С оглед на това, че първият път дойдоха със закъснение от 15 минути и не познаваме района, той ми даде ключовете на колата и тръгнах да го карам с нея и оттам се случиха тези неща.

Не сме се карали с медицинския персонал. Оказахме пълно съдействие на органите. Наистина шофирах в нетрезво състояние. Паникьосах се и това ми е грешката, че не обмислих нещата. Цялата причина за боя беше това, че се появи момчето с тениската на Левски. Ние тримата сме привърженици на "Ботев" Пловдив, но сме си говорили с приятелски тон. Имаше закачки, но не сме се карали. Не е имало някакви ексцесии, но в един момент това момче стана и налетя на третото момче и братовчед ми се опита да го защити и така се стигна до всички тези неща. 

Ще има досъдебно производство срещу мен, взеха ми шофьорската книжка. Засега не мога да ви кажа кога ще се очаква резултат по случая. Всичко се случи след края на мероприятието, за което се бяхме събрали. Вече бяхме на т. нар. тиймбилдинг. Явно на някои хора алкохолът им беше в повече, други пък искаха да се правят на мъже. Момчето левскар не съм сигурен дали беше от Добрич, или Каварна, но е от този район.

В цялата ситуация аз го играех в ролята на "звероукротител“, но накрая загазих най-много. Имах намерението да помогна да не се стига до по-големи ексцесии, но сгазих лука. В момента съм студент в пети курс по медицина. Аз съм само член на БСП. Братовчед ми (Любомир Паунов) е председател на Младежката организация на партията в града. Аз ще си понеса последствията за това, за което съм виновен, но ситуацията беше такава, че нямаше много време за мислене".


Още по темата: общо новини по темата: 4
05.08.2019 »
02.08.2019 »
02.08.2019 »
01.08.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само да си помислиш за БСП вече си генетично увреден. Толкова и доктор ще станеш...като Баташки.
+1
 
 
Футболните идиоти свършване нямат, независимо за кой клуб се дерат.
+2
 
 
Защо всички безмозъчни твари го обръщат на агресия ,вместо да си гледат мача и да се радват на спорта , вместо да се бият ,понеже единия бил от сините другия от лилавите..Това си е чиста липса на сиво вещество. Тоя спорт не е създаден да разделя хората, точно обратното.
+1
 
 
Объркан съм, как да го наричам този? Червена или жълта ку*ва?
+6
 
 
Мъничко момченце с червено гъзенце.Напраскали сте се като чалтици и после някаква фланелка ти е виновна.Явно такова ви е пиянството и възпитанието-лошо.Или спирате пиенето или в затвора.Там ще станете истински калени комунисти.Само дето ще акате по-бързо от другите.
+2
 
 
Аве тоя виновен ми оня закъснява ми една такава ситуацията мноо стрес ей малко ви е бил боя.Оревахте ортълъка ще си понесете ши*аните отговорности..
+5
 
 
Само като му гледам дебилската физиономия на червения каскет разбирам че е невинен
+7
 
 
"какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка..."
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: