ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Двама президенти идват за празника на Съединението, Бойко Борисов под въпрос
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 02.09.2010Коментари (21)4457
© Plovdiv24.bg
Единствено президентът Георги Първанов измежду трите висши държавни институции е потвърдил засега присъствието си на празника по случай 125-ата годишнина от Съединението, съобщи Славчо Атанасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Кметът вече е изпратил своята реч на президента, зa да може и той да подготви своето слово за 6-и септември.

"На този ден никой и в никакъв случай не бива да се дели нито по цветове, нито по етнос. Трябва да сме единни. Това е денят на Съединението и трябва да гледаме заедно напред", анонсира част от това, което ще каже на празника, градоначалникът. Той нямало да отправя в речта си обвинения към правителството заради нелицеприятното му отношение към Пловдив.

Покани за празника са получили всички депутати от Народното събрание начело с председателя Цецка Цачева, като и лично Бойко Борисов и всички министри от кабинета. Досега никой от тях все още не е потвърдил присъствието си. Шефът на протокола Васил Иванов очаква това да се случи най-късно до утре.

На тържествата ще дойде президентът Петър Стоянов (1997-2002). На официалния коктейл се очакват 600 души. Освен депутатите и министрите, покани са получили областният управител, районните кметове и техните заместници, зам.-кметовете в общината и още 273 души от така наречения ВИП-списък, в който влизат общественици, бизнесмени и интелектуалци. Кувертът е изчислен по 20 лв. на човек.

Междувременно кметът получи върху особено луксозна бланка официално извинение от социалния министър Тотю Младенов, че служебни ангажименти ще му попречат да уважи празника на Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Бойко нямало да дойде ауууу и кво ще правим сега Супермен явно ни е сърдит малеее ами сега. Сега сериозно липсата на примиера показва за пореден път неговата неадекватност и нивотото му на обикновен пожарникар
+1
 
 
Няма никакво значение кой ще дойде ,дали бойко ,дали нз си кой важното които и да дойде -да не чете току що написан (напечатан)сценарии а да се е подготвил поне 1 ден преди това и да не срича като първолаче ,а речта да му е от сърце за това че първанов идва винаги е обяснимо-историк е .Иначе празника ще е на 6 пловдивчани винаги знаем как да празнуваме :)
+2
 
 
"...ще му попречат да уважи празника на Пловдив." Това не е празник на Пловдив, това е празник на България. Разбрали бе цървул? Който държавник не дойде - той не уважава нито делото сторено на този ден, нито хората които са го сторили. Правете си сами изводи.
0
 
 
вие кои сте избрали да отговаря за Пловдив Славчо или Боико
+1
 
 
Това е най големия празник за България ако не дойдат вие си правете изводите. Това ще е неуважение не само към Пловдивчани ами и към цялата нация Българска.
+2
 
 
Ако бях на мястото на Бойко, нямаще да дойда в Пловдив да ми задават разни неудобни въпроси за боклука.
0
 
 
Ако бях на мястото на Бойко , нямаше да дойда да ми се умилкват и мазнят разни треторазрядни пе**ли - продажници използвайки повода!
+1
 
 
Този празник го е имало и преди Б. Борисов и Сл. Атанасов. Ще го има и след тях. На такива дни се вижда кой може да загърби дребнавото заяждане на ежедневието.
-1
 
 
Бойко е в Съединение на 5, а на 7 на конната база във Воеводиново. В Пловдив няма да идва изобщо, заради тъпия ни кмет и управа.на гости ще ни са цецка и първанчето. като за славчо и това е предостатъчно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
В Пловдив отбелязват 9 май
Български футболисти в чужбина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: