ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Bulgarian Digital Week 2019 идва в Пловдив с внушителни мащаби
Автор: Васил Динев 10:08 / 16.08.2019Коментари (0)1883
©
В края на септември Пловдив ще има честта да представи 75-я Международен технически панаир. Съществена част от него ще бъде технологичното изложение Bulgarian Digital Week 2019, което ще се разгърне пред аудиторията с внушителни мащаби. Точната дата на откриването ще бъде 23.09.2019-та година от 9:00 часа, като мероприятието ще продължи до 28.09.2019-та включително.

Основните акценти ще се поставят върху последните иновации в IT бизнеса. Ако сте млад специалист, който търси разширяване на контактите си в тази сфера или тепърва възнамерява да стартира на пазара, то Bulgarian Digital Week 2019 ще Ви предложи среща с част от най-успешните компании в областта на информационните технологии.

И не само. На събитието има място всеки един, който проявява интерес към технологичния напредък не само в бизнеса, а и изобщо.

Какво ще представлява направлението Digital Expo?

Цялостното събитие Bulgarian Digital Week 2019 ще бъде разделено на няколко основни направления. Сред тях главно място заема Digital Expo, което ще се проведе в 6 от дните. За осъществяването му ще бъде осигурен щанд на всяка от гостуващите фирми, от който свободно да презентират своите продукти и услуги. Фирмите ще са както български, така и чуждестранни и ще обхващат широк спектър от IT сферата.

На фокус ще бъдат поставени върхови технологични достижения, които не само подпомагат развитието на бизнеса в нови печеливши насоки, но и пряко касаят ежедневието на хората, правейки го по-лесно и приятно.

От нововъведения в обслужването до постижения в изкуствения интелект

Ще бъдат обсъдени най-разискваните области в света на информационните технологии: от последните тенденции в обслужването на клиенти до вълнуващи теми, свързани с допълнителната реалност и интересните технологични решения за Smart City и Smart Home. Няма да бъдат пропуснати и последните новости в усъвършенстването на изкуствения интелект – една глобална тема, която разделя света на две основни части – тази, която вярва, че напредъка на изкуствения интелект е в полза на човечеството и друга, която има своите опасения, докъде могат да стигнат подобни експерименти.

Ако още от сега събитието предизвиква интерес у Вас, не се колебайте да го посетите и да имате възможността на живо да обсъдите някои от най-вълнуващите теми, които развитието на технологиите отваря пред света. На въпросите Ви ще бъде отговорено от водещи специалисти в областта, които ще Ви дадат качествени и компетентни мнения.

Една прогресираща традиция

Миналогодишният формат на събитието все още има незаглъхващ отзвук. Тогава в панаира участие взеха 586 изложители, сред които 225 български и 361 чуждестранни. Проведоха се пет конференции и участие в тях взеха 1374 участници. На поканата откликнаха 236 лектори, които говориха по 133 теми в сферата на дигиталните технологии. Общият брой на посетителите възлизаше на над 28 000 души от България и цяла Европа.

Сега, през 2019-та, залозите са още по-високи. Вземайки участие в Bulgarian Digital Week 2019, Вие си осигурявате не само дългосрочни връзки и ценни изживявания, но и се превръщате в част от историята на една смислена традиция, която има за цел да стимулира развитието на технологичните достижения. За по-обстойна информация, посетете сайта на събитието: https://bdw.bg/.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: