ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Беднякът милионер от Пловдив стана татко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:33 / 07.12.2015Коментари (14)17697
© Монитор
Беднякът милионер от Пловдив Милен Паунчев е на седмото небе от щастие, след като от няколко дни е горд баща на син. В събота той лично е прибрал от частна болница на бул. "Кукленско шосе" приятелката си Джесика и бебето, разказва пред "Монитор" самият Милен.

"Кръстихме го Георги и с Джесика са вече у дома. Искам да благодаря на докторите от болницата, благодарение на които раждането мина без проблеми", обясни още гордият татко.

Името на Милен Паунчев нашумя преди година, когато стана ясно, че негови нови "приятели" са успели да го подлъжат да им продаде на безценица наследствени имоти в баровския кв. "Остромила" в Пловдив.

От 10 септември 2013 година до 9 май 2014 година той успял да продаде 91 000 кв. метра. Пазарната оценка на имотите му била за около 6 милиона евро, но Паунчев ги изтъргувал на приятели с фирми за едва около 200 000 лева. Бизнесмените му давали да кара скъпи коли и го водели по луксозни нощни заведения. Младежът живял разточително, докато не се усетил, че е на загуба. Тогава подал жалби в прокуратурата, откъдето назначили предварителна проверка на случая.

Милен наследил земите от родителите си, които починали за кратко време един след друг в началото на 2013 година. В жалбата си до прокуратурата той приложил копия от нотариалните актове от извършените продажби. По време на проверката разследващите са снели обяснения от всички купувачи без един, защото към него Паунчев нямал претенции. 

Проверена е и версията за продадено кафене, парите от което са се изпарили и не са достигнали до младежа. В жалбата си Милен обяснява, че живял за кратко в апартамент на ул. "Янко Сакъзов", което жилище щяло да бъде част от сделка, но до такава не се стигнало. 

При всички сделки, за които младежът твърди, че е измамен, той лично е вадил скици и други документи, нужни за изповядването на сделките.

В началото на миналия октомври Милен Паунчев бе изведен със съдия изпълнител от бащината си къща в тузарския квартал и първоначално живееше у приятели.

Паунчев се жалвал до прокуратурата и за кражбата на домашния си любимец. Кучето му било откраднато, а след това продадено в Хисаря. Според младежа кражбата била дело на "двама много яки селяни", които били гардове на един от купувачите на земята му. 

В друга своя жалба Милен искал от пловдивска адвокатка да му върне направено дарение на около 6 000 кв. метра земя, защото "тя била с 13 години по-възрастна от него" и защото " той в момента бил без родители, без дом, без образование, без работа и без никакви приходи".

Разследващите проверили и банковата сметка на бедняка милионер. Установили само тегления от нея, като по-голямата част на парите били дърпани от банкомат на Сити казино клуб в София. 

От направена справка в КАТ пък станало ясно, че след смъртта на родителите си Милен е купил пет скъпи коли: "Мерцедес 500CLK", "Бентли Континентал", "Ауди Q 7", "Ауди А8" и "Ауди А6". 

Разследването показало, че няма данни купувачите на имотите да са извършили престъпление. Въпреки това Милен Паунчев наел адвокат и започнал да си търси правата по съдебен ред, тъй като не спира да се надява, че някой ден ще успее да си върне наследствените имоти в "Остромила".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+1
 
 
КОФТИ МАЙНА...МНОГО КОФТИ!!!ОЩЕ ЕДИН ОЛИГОФРЕН СНЕСЪЛ ЯЙЦЕ...ДЖЕСИКА, МЕСИКА, БЕСИКА...ЧУВАЙ БОЖЕ!!!
+10
 
 
Ето затова трябва да се мисли, макар да не е много на мода напоследък сред младите... И най-важното - ако някой тръгне да ви дава много неща даром и накуп, значи дори и да не ви се мисли, е време да се замислите!
+5
 
 
кажи му буфер и не го обиждай повече,пък и мома от техните си в взел:)))
+8
 
 
"Прост човек и вързано куче го хапе "- българска поговорка . Можем само да кажем : да пази ГОСПОД и да чукаме на дърво.
Свобода и свободия са две различни неща!
на 07.12.2015 г.
0
 
 
Честито,Миленеее,да ти е жива и здрава рожбата и не гледай ко ти пишат,ти си готин човек!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
По ми е интересно кое е това момиче решило да се обвърже с него.И защо???
+12
 
 
хахахахахахахаха Тоя е кандидат за топ олигофрен на хилядолетието
+27
 
 
Благодаря ви ,че ни държите в течение за съдбата на този нещастник.Като смъркаше бело и движеше с охрана тогава беше велик,а сега ....?Много по-важни неща има за отразяване в тази прогнила държава ,моля не ни занимавайте с поредния прахосник.
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 07.12.2015 г.
+14
 
 
Миленчо Миленчо в тази държава вземат имоти на хората без те да знаят и после не могат да си ги върнат, а ти си подписал всичко собственоръчно така, че пий една студена вода и си гледай живота той продължава... и ако тази случка ти е обеца мисля, че ще си добре, защото от където дошли имотите там отишли ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: