ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Баташки "баталяса" още едно здравно заведение?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:35 / 11.01.2012Коментари (30)10632
© Plovdiv24.bg
От следващия месец започва проверка на финансовото състояние на МБАЛ "Свети Пантелеймон", съобщи днес зам.-кметът Розалин Петков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В момента бившата Втора градска болница се управлява от доц. Илия Баташки, а според Петков задълженията на здравното заведение възлизат на близо 600 000 лв. Резултатите от предстоящия финансов одит ще определят дали Баташки ще запази мястото си. Припомняме, че небезизвестният партиец от редиците на БСП премина през няколко здравни заведения, като след себе си ги оставя с огромни задължения и в лошо състояние, като и самото му назначаване за шеф на "Св. Пантелеймон" също бе съпроводено със скандал. Баташки вероятно нямаше да се получи апетитния пост, ако по времето на назначаването му в Пловдив на власт не беше ВМРО, по-късно прекръстило се на ВМРО-НИЕ, чийто връзки с БСП вече не са тайна за никой. Той стана известен и с репликата "БСП трябва да вземе властта в Пловдив, ако трябва, и с лъжи." по време на предизборната кампания през 2009-та година.

Стана ясно, че на предстоящата общинска сесия на 19 януари управителят на ДКЦ - 5 в "Тракия" д-р Пламен Фотев ще бъде освободен от работа заради прекратяване на договори, сключени от  здравното заведение.

Отново на 19 януари местният парламент ще гласува отпускането на безлихвен заем от 480 000 лв. на МБАЛ "Свети Мина", като бившата Първа градска болница ще трябва да върне кредита до края на 2012 г.


Още по темата: общо новини по темата: 10
06.12.2012 »
05.12.2012 »
22.11.2012 »
20.11.2012 »
27.09.2012 »
25.09.2012 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Спокак едели какво ново....
на 20.11.2012 г.
0
 
 
наи големия мошеник и крадец!!! абе граждани срамота че го тьрпите !!! как може !!!
+1
 
 
Цар Илийчо просташки е преработено издание на цар Киро от Катуница , но в здравеопазването на Пловдив и окръга . Професионален- ненаситен , вулгарен КРАДЕЦ и ЛЪЖЕЦ от най гнусен и циничен тип . Краде но и дава на тези които го назначават , разследват и търпят . Не е луд този който краде , а тези които му позволяват да го прави вече 20 години. Цялото пловдивско здравеопазване , на всички държавни и общински здравни заведения е в крадливите ръчички на просташкия цар чрез негови подставени лица . Даже тъпата му секретарка Яна от УМБАЛа е директор на санаториума в Баня - карловско . Тотев със сигурност е КУПЕН от цар просташки след като още го държи и не е помръднал никой от подставените му крадци от яслите . / изключение - боклука Фотев /
+1
 
 
ЕДИВСТВЕНАТА МОТИВАЦИЯ НА ЦАР ИЛИЯ ПРОСТАШКИ И НЕГОВАТА МАФИЯ СА КРАЖБИТЕ ЧРЕЗ БОЛНИЦИТЕ , ДКЦ-ЦЕТАТА , ХОСПИСИТЕ И ВСЯКАКВИ ЛЕЧЕБНИ СТРУКТУРИ . ПРОИЗХОДА НА ЦАРЯ Е БЕДНЯШКИ И ПРОСТАШКИ , ВЪЗМОЖНОСТИТЕ МУ СА ЕДИНСТВЕНО В КРАЖБИТЕ И ИЗМАМИТЕ , ВСИЧКИ БЪЛВОЧИ ОТ УСТАТА МУ СА ПЪЛНИ ЛЪЖИ И НАГЛА ДЕМАГОГИЯ . ТОЗИ ИНДИВИД Е РОДЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА КРАДЕЦ , ТАКОВА Е И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ !
+1
 
 
Кучетата си лаят а кервана си върви ! Но ,защо се оплаквате, ние сами сме си виновни за тази ситуация, защото сме овчи народ,плюнчим се по форумуте а нищо не предприемаме.Затова ще ни управляват ей такива като него и ще ни крадат,защото вечно си мълчим ,не сме сплотени и се оставяме да ни тъпчат !
+1
 
 
А големия паразитен екип на Фотев,който само ГЪЛТА от труда на лекарите-специалисти и другите служители?Пълна смяна за всички !!!
+4
 
 
Уникално ! Само в България, опа - Българистан може да се случи това - човек, който очевидно не си върши никак добре работата да бъде назначаван на такива места толкова пъти. Абсурдно е просто... след като се знае, че този опропастява всяко здравно заведение, до което се докосне защо изобщо някой го е назначил пак... работата много смърди
на 11.01.2012 г.
+6
 
 
Като е забатачил толкоз болници, няма ли кой да го прибере при цар Киро да го поразпитат малко???
+2
 
 
Въздържам се да коментирам.Неискам и името да му изписвам. Само споделям,че този не е никакъв лекар!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: