ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Арогантно поведение на служителка от "Чистота", вижте какви ги свърши
Автор: Ивет Калчишкова 14:32 / 09.11.2023Коментари (2)6856
© Plovdiv24.bg
Читателка на Plovdiv24.bg ни изпрати клип, свързан с изключително арогантното поведение на служителка на ОП "Чистота". От изпратените материали до нас се вижда как въпросната дама изкарва смет от кофата за боклук и умишлено я разсипва в крака на възрастна дама, продаваща цветя пред храм "Св. Великомъченица Марина". 

От сигнала до нас разбираме, че това не е първият случай на подобно поведение от страна на служителката. 

Дамата споделя, че вече месеци казусът се повтаря, но през вчерашния ден е била най-сериозната проява. 

В изпратения имейл читателката ни казва, че не е могла да изпрати оплакването към ОП"Чистота" и затова е сигнализирала редакцията на Plovdiv24.bg.

"Здравейте, бих искала да Ви запозная с тенденциозното, грубо и непрофесионално отношение на служител на ОП"Чистота", на което съм свидетел по няколко пъти в седмицата от септември месец насам.

Първият клип е от 26.09.23 г. 9:51ч.

Няколко дни по-рано, спирайки на полупразна синя зона в часовия диапазон от 9-9:30 часа и заставайки до колата ми, дамата умишлено дойде да мете в краката ми, мрънкайки под носа си, как сме спирали на синята зона и сме й пречили да мете. Не й отговорих нищо и продължих по пътя си, въпреки че имах намерение да изчакам до колата ми до планувания ми час за урок.

Следващия път, именно на 26.09., същата служителка отново пред очите ми замете преминаващите пешеходци. Не мога да опиша огромното количество прах, което се вдигна във въздуха. Те постъпиха, както мен първоначално замълчаха и си отминаха.

Прикаченият клип е заснет, за да се “оплача" на приятелка и да й покажа коя е жената, за която съм й разказала дни по-рано. Камъните по земята пред мен са достигнали благодарение на работата на служителката.

Недопустимо е да плащат за регламентирано място и да получаваш такъв тип отношение, все пак никой не желае колата му или той самия да бъде удрян с камъни.

Последният ми сблъсък с конкретната служителка бе вчера в 11:46ч. Връщайки се към колата ми, която е спряна точно пред входа на Пловдивската митрополия, отдалеч виждам познатия тип “метене", придружен с огромно количество прах.

Реших да си купя цветя за празника от възрастна жена, продаваща пред храма. Когато трябваше да заплатя закупеното, въпросната служителка на ОП"Чистота" бе крайно афектирана от неясни за мен причини и връхлетя при нас за секунди.

Тя започна да ме замита тенденциозно, а възрастната жена ме подкани да се качим на тротоара, откъдето е й заснет конкретният клип.

От видеото ясно се виждат действията, обстоятелствата и поведението й. В близост видях служители на реда и прецених да споделя проблема с тях.

Първоначално бях отпратена, защото в момента те охраняваха района заради клетвата на новия кмет на Пловдив и присъствието на митрополит Николай там.

В последствие полицая отиде до продаващите цветя жени и служителката, при което освен крясъците й друго не се чуваше.

За съжаление нямах възможност да снимам техния “разговор", тъй като се консултирах с другия служител на реда къде и как мога да подам оплакване.

Чудя се защо при условие, че ОП "Общинска охрана" и днешната полиция, които присъстват на случката, не прави забележка на дамата, а дори да й е направена, тя продължава с безумните си действия.

Не смятам, че това поведението й е нормално, където и да е, камо ли в центъра на града. По тези улици всекидневно минават туристи, освен граждани, които биха останали с лошо впечатление от работещите в града.

Питам се дали конкретната служителка замита по този начин и митрополит Николай ? Какво ли остава за всекидневните посетители на храма?

Наясно съм, че на възрастните дами мястото им не е на тротоара и вероятно нямат право да бъдат там, но предвид предишните случки, свързани със служителката съм напълно сигурна, че не местоположението им е причината за ужасното й отношение!

Към този сигнал ще намерите прикачени снимки на посочената форма за "Сигнали" към сайта на ОП"Чистота", който очевидно не функционира, а имейлът им за връзка е некоректен! Вероятно, ако звънна на обявения телефон няма да работи.

Това е крайно несериозно поведение за публични институции, които следва да обслужват града!"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
.....Каква "дама", каква "госпожа" е тая ЦИГАНКА бе !!????
+1
 
 
Отиваш при полицаи да им докладваш, че някаква метяла ТЕНДЕНЦИОЗНО в краката на хората? Най-много на бабата да и направят акт , че прави кеш без да плаща данъци!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: