ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Алкохол, висока скорост и неспазване на правилата правят Пловдив най-опасното място за шофиране
Автор: Мариана Панчева 16:34 / 25.01.2016Коментари (23)8819
© Plovdiv24.bg
Вече традиционно Пловдив се нарежда в челните места на класацията за нарушения и загинали по пътищата. Тази неизненадваща никого констатация направиха присъстващите на работната среща за сигурността, свикана от Областния управител на Пловдив Здравко Димитров, предаде репортер на Plovdiv24.bg 

По думите на униформените една от големите причини за това е, че Пловдив се намира в центъра на България и потокът от коли, пресичащ града, е огромен. Като се прибави шофиране след употреба на алкохол, висока скорост и нарушение на правилата, то трагичните резултати са налице. 

Според анализ за 2015 година няма място в Пловдивска област, където два пъти на едно и също място да се е случила катастрофа с ранени или загинали и по тази причина трудно се прогнозира къде ще се случи следващата. 

Повече патрули на пътя, включително и служители от други звена в системата, както и засилената работа с деца, които да бъдат възпитани в дух на толерантност и уважение към правилата на пътя, п
© Plovdiv24.bg
ък са решенията, предложени от полицаите. 

Бе обсъдена и идеята за създаване на общ център за видеонаблюдение, който да приема информацията от всички камери в областта. 

Полицаи предложиха избор на софтуер със заложени параметри на пододзрително поведение на хора, автомобили, което би подпомогнало униформените при анализ на ситуацията.

Повод за срещата, свикана днес от Димитров, е изключително намаленият състав на полицейските подразделения в общините от Пловдивска област. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Трилентовите пътища дават възможност за някои да се самозабравят. Дори магистрала Тракия е само с две. Това е едната причина.
-1
 
 
Еи колко е близо летището атакуваиии
+2
 
 
Axa точно в Пловдив е касапница...но кой го е грижа...спиране на зебра в Пловдив е какво е това....нямам думи просто...Честно мн.сме зле...Дано си вземем поуки...жалко за младите починали..Замислете се....
на 25.01.2016 г.
+4
 
 
Жалки доводи и оправдания! Рибата се вмирисва от към главата.Абсолютно некадърни кметове,общински чиновници и полиция, и никакво желание, дори и най-малък опит,за справяне с този животоотнемащ проблем. Знаят ги къде пият и после се качват в автомобилите си,знаят къде шпорят на високи скорости, и камери имат/навярно са симулиращи/ и си траят. Всеки ден пътувам из града и да си призная поне от два месеца през деня не съм виждал патрулка, камо през нощта.
+11
 
 
"По думите на униформените една от големите причини за това е, че Пловдив се намира в центъра на България и потокът от коли, пресичащ града, е огромен." Когато англичаните са казали "Мълчанието е злато", сигурно са имали предвид МВР. Аз пък ще изляза с революционния анализ, че в Пловдив КАТ и сектор "Сигурност" към общината НЕ РАБОТЯТ!
+5
 
 
БАДЖАНАШКИ град,всеки се има с някой високопоставен негов баджанак,младите пумиари се имат за безсмъртни,среднодъртите утрепки развиват някакъв според тях бизнес ,който стига за почивка в гърция с буркани лютеница и домашна ракия,БЕЗНАКАЗАНОСТ И ЛИПСА НА ПОЛИЦИЯ,СРАМ
+3
 
 
Това означава ли, че ако се шофира в друг град при наличие на посочената тройната комбинация алкохол-висока скорост-неспазване на правилника, то този град ще бъде по-безопасен??? Просто по-убедителна логика не съм срещал...
+1
 
 
Да бе стана така защото селяните слезнаха от родопите!!! Те горе и табели нямат а камоли светофари!!!
+4
 
 
Не високите скорости,а неграмотните шофьори правят ситояцията опасна ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: