ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Агресивният шофьор от Пловдив бил рядък случай
Автор: Ивет Калчишкова 09:14 / 28.10.2023Коментари (11)10310
© Plovdiv24.bg
"Рядко в зала застава човек, който е толкова чист", каза прокурор Пехливанов, визирайки съдебното досие на подсъдимия Ганчо Ганчев, който бе изправен пред съда вчера във връзка с проявената от него изключителна агресия, придружена със счупване на страничното стъкло на бус.

Прокурорът сподели, как Ганчев е препречил пътя на пострадалия с конкретна цел за саморазправа и се е нахвърлил като обезумял, удрял лявото стъкло на буса, то се е счупило и малките стъкълца са причинили леката телесна повреда на пострадалия Артур. 

Генчев бе определен като личност с завишена степен на обществена опасност, но бяха изложени и положителните му качества.

Пехливанов поиска да от съда да се намери баланса в налагането на наказанието му и предложи домашен арест или парична гаранция.

Адвокат Кирил Николов бе възхитен от компетентния и почтен коментар на държавното обвинение и определи работата им, като трудна в днешно време.

Николов се е запознал със случая, още преди да бъде защитник на Ганчев и каза, че е бил смутен от разказа на пострадалия Артур как е изпреварил Ганчо от дясната страна с мигач в стеснение с предпоставка за ПТП.  

"Оказва се, че е по-печелившо е да се оплачеш на медиите, отколкото да се обадиш на 112 за някакво злодеяние", каза той в зала относно поведението на Артур.

Защитата бе категорична, че Ганчо е виновен и трябва да бъде наказан, за да може през него да се покаже на всички, че така не трябва да се действа. Той пожела да бъде направено споразумение с прокуратурата.

В крайна сметка Ганчев бе пуснат от ареста срещу 500 лева парична гаранция. Той е с чисто минало, трудово ангажиран и без реална опасност от извършване на друго престъпление.

Съдът счете, че големият медиен интерес за проявената реакция на недоволство е разбираем, но той не може да даде превес за решението.


Още по темата: общо новини по темата: 182
16.04.2024 »
12.04.2024 »
12.04.2024 »
12.04.2024 »
12.04.2024 »
11.04.2024 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Артурчо,колко е 5х6..мии 22.Циганин мръсен,ВЪН.
+1
 
 
Познавам Ганчо бегло но колкото пъти съм разговарял с него не съм забелязал дори и капка агресия в него.За да се е случило това да счупи прозорец на 18 годишен е добре да се знае какво го е причинило това. На всеки в един момент му свършва търпението като има неадекватни на пътя. Малкия в буса е направил нещо с което да го провокира.
0
 
 
Адвокат Кирил Николов посочи, че поведението на пострадалия преди скандала наистина било опасно. Той изпреварил Ганчев отдясно, блъснал се в ограда и създал предпоставки за ПТП. “Да, Ганчо е виновен. Да, така е. Ние сме готови още след 1 час да сключим справедливо споразумение. Никой адвокат не може да пледира за невиновност в тази ситуация.
+2
 
 
Както винаги медиите дават позицията винаги на едната страна. Нека някой се заинтересува и за версията на Ганчо. Как при това дясно изпреварване на шофьора с буса е блъснал оградните платна на тротоара и само това, че не е имало хора там не ги е убил. Не, че защитавам осъществената агресията, но толкова калпави шофьори се навъдиха в Пловдив, а работата на Ганчо, за когото мога да кажа само хубави думи, е свързана с пътуване. На какво ли не се е нагледал, както и ние самите по пътищата, и понякога и малкото камъче обръща колата.
+2
 
 
Оказва се, че шофьора на буса не е невинен - изпреварил отдясно на стеснен участък, но агресивното му поведение не се коментира. Така толериран, следващото му провинение може да му донесе средна телесна повреда, съобразявайки се с особеностите на нашето право.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: