ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Адвокат е кандидатът на АБВ за кмет на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:31 / 01.09.2015Коментари (0)6506
©
Адвокат Георги Илчев е кандидатът на ПП АБВ за кмет в Пловдив. Юристът бе официално представен днес пред медиите в града под тепетата от заместник-председателя на партията Румен Петков.

"Пловдивчанин, човек със сериозен обществен и политически опит, с много добра административна подготовка и управленска култура, способен да формира екип, който излъчва енергия и сила. Ще водим позитивна кампания залагайки на гражданите, чиста кампания - в моралния, в човешкия смисъл на думата", посочи Петков. 

Той допълни, че е силно респектиран от формирания екип и заяви убедеността си, че това ще бъде оценено от пловдивчани, които са особено чувствителни като обществена нагласа към качества като способност, професионална подготвеност, морален и човешки авторитет. 

Като един от основните акценти в бъдещата си работа за града Георги Илчев посочи сферата на образованието. Според него трябва да бъде изградена връзката между образование, наука, бизнес и пазар на труда. 

По думите му, особено внимание трябва да бъде обърнато и на създаването на политики за формиране на потребители на култура, особено сред младите хора и предвид процеса на подготовката на Пловдив за Европейска столица на културата. 

Друг безспорен приоритет, според Илчев, е изграждането на инфраструктурата, но не тип "претапициране", т.е преасфалтиране, а инфраструктура, която да създава нови възможности за развитие на населеното място и областта. Не на последно място Георги Илчев заяви и категоричното си намерение да работи в посока на това общината и нейното ръководство да се превърнат в естествен партньор на гражданите.

В екипа на Илчев и сред шестте номинации за районни кметове в града под тепетата, излъчени от АБВ, има хора с опит, доказани професионалисти:

Веселин Станков - човек с дългогодишен опит в областта на културата, свързан с работата на няколко значими културни институции за града - с две висши образования - УНСС и Техническия университет - е кандидатът на ПП АБВ за кмет на най-големия пловдивски район "Централен". 
 
За район "Северен" АБВ издига Райна Пелева - човек със сериозен опит по финансов мениджмънт и контрол и силна експертиза. Икономист, завършила е Стопанската академия в Свищов, а преди това Търговската гимназия в Пловдив. Собственик и управител на финансово консултантска къща.

В "Южен" кандидатът на ПП АБВ е Лениела Начева-Антонова. Социолог и юрист, завършила "Философия" в Софийския университет и "Право", следдипломна квалификация по мениджмънт в областта на туризма.

Занимава се активно с консултантска дейност, работи като организатор на благотворителни кампании в подпомагането на деца таланти. Зам.-председател на Изп. съвет на федерацията на жените в ПП АБВ.

В район "Западен" ПП АБВ издига Николай Кузов, също човек, свързан с Пловдив, общински съветник в предишен мандат, човек с управленски опит - управител на "Градски транспорт", после на "Автомотор - Пловдив-Ситроен". Машинен инженер, завършил е ВТУ "Ангел Кънчев", а преди това Механотехниума в Пловдив. 

Кандидатът в район "Източен" е Недялка Митева - човек с управленски умения и опит - управител на фирма, била е ръководител "Управление на персонала", преподавател и брокер на бизнес имоти. Завършила е "Физика математика" в Пловдивския университет, а преди това гимназия "Лиляна Димитрова". Владее руски и френски.

За район "Тракия" АБВ издига 27-годишния икономист Станислав Настев. Той е завършил "Икономика и финанси" във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив, работи във финансова компания като мениджър "Развитие".



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Държавата прехвърли 4 имота и Небет тепе за стопанисване на общината
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: