ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
500 лв. глоба, ако разхождаш кучето си на детска площадка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 05.03.2012Коментари (65)7339
© Plovdiv24.bg
500 лв. глоба ще се налага на стопанин, който разхожда кучето си на детска площадка, съобщи кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Санкцията ще бъде в сила дори и домашният любимец да не е замърсил мястото с изпражненията си, а изпълнението е възложено на ресорния зам.-кмет в Общината Розалин Петков

Това е само част от строгите мерки, които новата управа на Пловдив смята да въведе срещу липсата на граждански контрол. Стана ясно, че ще се засили охраната на Центъра. Той ще бъде разделен на 4 зони - "Цар Симеоновата градина", от пл. "Централен" до Джумаята, Малката Главна и Старият град, като във всяка от тях средата на месец април ще патрулира денонощно по една двойка охранители. За целта се предвижда и увеличаване на щатната бройка на служителите на Инспектората. 



(c) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Само едно не разбирам,какво точно се има предвид под"детски градинки",това училищата или детските градини/забавачници...???? Или парковете,където родителите прекарват малкото си свободно време с децата си по пързалки и люлки...??? Защото в другите страни от ЕU неможеш да влезеш дори и в двора на училището ако си с куче! Чакаш отвън! Но за парковете и градинитеркъдето има прекрасни места за игра-люлки и пързалки-там почти всички са с кучета! Децата си играят с тях без майките да се притесняват! Защото кучетата и стопаните им са възпитани!!! Всеки стопанин си имат в чантите малки черни торбички ако кучето им се изходи не където трябва! И си го чистят!!! Но пак ще повторя-възпитани кучета и СТОПАНИ! Съжалявам и аз имам кучета и ги обичам,но по-голямата част от българските стопани са груби и незаинтересовани от страховете на майките с малки деца! Понякога човек просто го страх и не трябва да му се скача на бой,а спокойно да му се обясни! Но НИЕ Българите нямаме ТЪРПЕНИЕ и УВАЖЕНИЕ един към друг! Там ни е проблема!!!!
0
 
 
и да си събират изпражненията, щото е станал един л.... град
+2
 
 
дали някой ще наложи глоба и на майките, които хвърлят опаковките от вафли,солети идр където им падне?
-3
 
 
кучкарите,не ние с вашите кучета,а вие с нас трябва да се съобразявате!И помислете какво ще му се случи на собственика,ако кучето ме захапе,например.....
+5
 
 
г-жо Иванова, какви могат да бъдат здравните последици за дете според Вас, ако кучето е домашно? Да намеквам ли, че домашните кучета са обезпаразитени... а там където играе детедо Ви е по-вероятно да има използвана спринцовка или презерватив, които според мен са далеч по-опасни, или майчиния инстикт заслепява до степен неадекватна за конструктивен диалог... ;)
+5
 
 
г-жо Паскова, дори и да имах куче не бих допуснал да се разхожда спокойно ако не е безобидно... а кучето, с което се разхождам е страшилище за истерични майки и магнит за деца, които обожават да играят с него. Също бих искал да Ви попитам - как трябва да реагирам аз, когато дете отвори вратичката на ограденото пространство за да си играе с кучето, при положение че е по-вероятно детето да бръкне в окото на кучето от колкото кучето да ухапе детето. Темата е широка и стопани и кучета има всякакви, както и деца изродчета, които обожават да малтретират животни, а като порастнат и хора. Вие такъв пример ли желаете да дадете на детето си - всички кучета са лоши и трябва да се глобява собственика им?
+5
 
 
Ако става дума за събиране на лайна.. то нека тази глоба бъде обявена за всяко обществено място.. не само за детски площадки.. аман we..
-2
 
 
Хахаххахха не се е*авайте така бе! Чудят се по какъв тъп начин да вземат парите на хората... и е тъпо тва.. щото хората до ся.си пускаха децата на тия площадки и има огромен спад в населението и е заради точно тва. Дами и господа, тия кучета серат точно на местата по които са срали векове наред...
-2
 
 
А бе, аз предлагам да си изтрепим домашните любимци в името на истеричните майки, които си изхвърлят памперсите и опаковките от зрънчо, които техните деца ядат и серат. Тогава, обаче ще дойде някоя правозащитна организация на животните и пак ще ни глоби така, че уважаеми собственици на домашни любимци, ние все сме виновни!!!
+6
 
 
Глоби могат да слагат, а площадки за разходка без повод не правят.Не стига че не правят ами не чистят и наличните.А тях кой да ги глоби?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: