ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
100 кокошки и гъски разнасят ужасна воня в "Южен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:32 / 27.03.2012Коментари (11)4631
© Plovdiv24.bg
Ужасната воня, носеща се от близо 100 кокошки и гъски, отглеждани от "пловдивчанин" в двора на къщата, намираща се на ул. "Перуника" в "Южен", е единият от сигналите, получени в общинския инспекторат през изминалата седмица, разказа днес шефът на местното ФБР Владо Илиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Разпоредихме се птиците веднага да бъдат премахнати от мястото", поясни Илиев. Освен това, служителите на инспектората са работели и по жалби във връзка с агесивни домашни кучета, затворени от стопаните им в общите части на жилищни кооперации.

По време на внезапна проверка през почивните дни, служители на местното ФБР са установили още, че на Гребната база деца масово водят домашните си любимци без каишки.

Общо 325 са проверените обекти за седем дни, 9 са съставените актове, 130-констативните протоколи, 19-преписанията и една глоба с квитанция, каза още Владо Илиев

При съвместна акция на Инспектората и Общинска полиция са установени и нарушения на забраната за движението с велосипеди на Главната улица. Съставени са 2 акта и една глоба с квитанция от 10лв.

Много интересен факт са установили общинските инспектори. Заведения, които през делничните дни работят изрядно, през почивните се "разширяват" с по-голям брой маси от платените. На собствениците са съставени актове и предписания за нарушенията.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
кокошки не може, а кучета и котки може ! :)))
-1
 
 
ама и вие сте едни пловдиччани.....там откраи време са малки къщи------ човека си има къща с дворче ,гледа си нещо ... друг е въпроса че е прекалил.... просто някои съсед,му е завидял и го е натопил,вместо да се разберат човешки-----българския казан дяволи няма
+1
 
 
Като са тръгнали на внезапни проверки, да минат и покрай ясла "Слънчо", на ул. "Г.Кондолов"43А, всяка сутрин и всеки следобед един нагъл господин си пуска немската овчарка без каишка да тича около яслата. Последния път кучето на 2 метра от нас се нахвърли с лай. Чичото седи и гледа. На направена забележка от нас, да си върже кучето ми отговори "Аз нормален ли съм". Какво да му кажа...не, не си нормален, до ясла и до детска градина, в пиковия час на водене и прибиране на децата, да си пускаш грамадното куче да тича около тях! Като го глобят 2-3 пъти по 100 лв. Ще стане нормален.
0
 
 
Ами те в близост до Гребната база, в коритото на река Марица си пасат най-редовно едни крави, но поне не миришат... Според европейските регламенти не би следвало да има на отглеждане домашни животни от типа - кокошки, крави, прасета, кози в рамките на населено място. Уви, у нас това трудно ще се случи...
+2
 
 
Куткудяяяяк ,кудкудяяякк днеска снесох утре пааааак. Той чожека майна си ги гледа заради яйцата майна, да не дава пари по магазините за яйца ,че и те станаха скъпи вече, а пък са и дефицит на пазара вече хитър Пловдивчанин ха хааааааааа
-2
 
 
човек от селото можес да извадис,ама селото от човека.....:)
0
 
 
Не може хем да искаш да си гражданин, а вътре в себе си да си селянче и да си отглеждаш кокошки,крави,коне и не знам си какво в града. Като му се гледат на този "пловдивчанин" кокошки вероятно с цел търговия да си купи къща на село или някоя вила и там да ги гледа.
0
 
 
А ми слагайте си противогазите или дайте на собственика им парфюми да ги напръска ;)) Ако ли пък не да врътне някоя и друга гъска на шиш с малко пиене като по комшийски ,пък вие на ваш ред ще си затворите очите и ще преглътнете миризмата, нали ще има пийкане и хапване в тази немотия, е след известно време пък ще врътне някои и друга млада кокошка, какво пък толкова и така. Хем сити и напоени хем и въпроса решен като по Български.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Български национален отбор по футбол
Купа на България, сезон 2023/2024
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Български футболисти в чужбина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: