ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
ЕС ни вдигна мерника заради правителството
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 27.06.2013Коментари (35)3095
© БГНЕС
Европейската комисия да разследва действията на българското правителство и да помисли за активиране на Член 7 на Лисабонския договор, призова германският християн-демократ Маркус Фербер, който е член на бюрото на Европейската народна партия.

Фербер заяви за БНР, че това се налага, защото действията на българското правителство вече са преминали отвъд границите на неспазване на европейските принципи.

Член 7 предвижда санкции като ограничаване на правото на глас за страни - членки, които сериозно и трайно нарушават свободата, демокрацията, човешките права и други основни европейски стандарти и ценности.

Маркус Фербер съобщи, че очаква още на следващата си сесия - през юли, Европейският парламент също да обсъди ситуацията в България.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.06.2013 г.
0
 
 
Всеки път ,когато сме били съюзници на Германия ,сме претърпявали национална катастрофа.Дано сега ни се размине,ако имаме достойнство.
Aнонимен
на 29.06.2013 г.
0
 
 
Хербер не е ЕС, само член на Бюрото на ЕНП-партията на Бойко Борисов и с-ие.
0
 
 
Това са поредните партийни международни интрижки,целящи единствено нагнетяване на напрежението и противопоставянето ни, за да се появят по-късно, ако се 'сбием" да ни "разтървават"и да ни се покажат колко са ззагрижени за нас.Ах недей!!
+1
 
 
Докато не се "Гърми" врагове не падат. Тези плачат за повторение на Виденова зима.С Мир явно за жалсот няма да стане!
+3
 
 
Прекалено много разчитаме на ЕС.На никой не му пука,дали българинът стачкува или не.Даже в еизвестен смисъл са доволни,защото Б-я губи европейски средства,а внася членски внос. Единствените потърпевши сме тези от протестите /респективно 80% от българите/.Но тези Орешерковци,нямат намерение да се отказват...засега!
+2
 
 
Hagop Ousdaoghlian АСТА не я ли отмениха, защото и ЕС не я прие? А това че протестираха 2000 души? Сега има, колко много народ и тия нищо не правят. Да бяха останали старите те поне го слушаха- обществото. Някой си мисли сега за подслушванията. Хахахаах с удоволствие ще давам 1 лев на месец от заплатата за такива устройства за подслушване, за да може които тръгне по кривият път-уволнение, жалко че след всичко разбрахте, защо има толкова уволнени министри. И забележете, не се знае точно защо, въпреки че се чуват някои неща, така се прави! Не че крият сделки, а че това е кодекс, защото ще ги убие някои от народа, най-малкото няма да си намерят работа, ако разберем какво са правили и ще се издъним пред ЕС.Сега като една от най-бедните в ЕС няма да имаме глас или те ще си решават проблемите като за тях си-като за богати страни ;) Честито господа... Ред сълзи, ред сополи и дано да ни е здрав "костния мозък" за да произвежда кръв, че как се изработват тея пари...
+2
 
 
Заради тея "селски" тъпани ще ни режат сега както им скимне, едва постигнахме минимума на целите си сега нищо... От установеното мнение, от коментарите по-горе разбирам, че някои си нямат идея какво е ЕС и какво ни е помогнал(същите бяха и последователите на думите на г-н Станишев за протестите при падането на ГЕРБ. Господа "разбирачи"- пътищата( кръвоносните съдове за икономиката- липсва ви образование-виждаме) са от спечелени проекти на ГЕРБ за спонсориране от ЕС http://www.aebtri.com/Default.aspx?Page=PageDBB Проектите, които са одобрени от старото правителство и спечелени с много труд и пари(правенето на проекти струва главоломни пари) за ОБНОВЯВАНЕ НА СЕЛСКИ РАЙОНИ, за субсидии в СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, много резултати има, затова и имаше събрания и опасения от животновъдите. За по-напредналите страни господа "невежи" има по-големи привилегии в селското стопанство, за пътната структура господа "невежи" също, а знаете ли, че тия неща могат да ни вдигнат икономиката във "въздуха". Когато имаш пътища и такава географска карта си като "рай" за инвеститорите. Господа "невежи", знаете ли че(вие не), животните оценяват храната, знаете ли че храната е основното в живота ни, знаете ли, че за еко производство се плаща, знаете ли че нямаме ресурси за друго освен това, знаете ли че всички се стремят да махнат фабриките(които са аналогични на газовите камери през 2-рата световна война)и целят еко. Знаете ли че в България има толкова билки, че няма аптека да събере само видовете чай от тях, а да не говорим лекарствата. Нищо не знаете господа, няма как някои да знае нещо, когато главата е празна и се чува ехото от най-силно изречената глупост на последният викнал най-силно.
Aнонимен
на 27.06.2013 г.
0
 
 
ЕС пак търси под вола теле-за кой ли път,когато става въпрос за България.Сега пък свободите били ограничени-чии,на новите ни управници,да доограбят,каквото не им стига ли,хората са на улиците и казват това,което мислят и искат.Ако това смущава лятната почивка на европейските депутати,проблемът си е техен,България е суверенна държава-все още!
-1
 
 
Извинявам се ама кой Ви е ограничил свободата и правото на глас?! Като гледам последните 2 седмици всеки протестира за какво ли не? Очаквам скоро и протести срещу забраната на улов на русалки край Балчик! :)
Aнонимен
на 27.06.2013 г.
+1
 
 
Гърция също е на път да се откаже от ЕС !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Брутални сцени в църква в Пловдив
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
24 май: Ден на славянската писменост и култура
Двойно убийство в Пловдив!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: