ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
BioTexCom - абсолютно безплодие не съществува!
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 07:00 / 30.01.2020Коментари (0)4498
©
Все по-голяма популярност набира клиниката за репродуктивна медицина Biotexcom, нейни представители посетиха България на 30 ноември 2019 г., за да запознаят медици и пациенти с услугите, които предоставя. Следващият град, който планират да посетят представители на клиниката е Пловдив и това събитие ще се състои на 04.04.2020 г. Можете да се регистрирате за представянето на официалния сайт. 

Виктория - ръководител на отдел по работа с български пациенти, и Олег - топ мениджър в клиниката по репродуктивна медицина Biotexcom, обясняват особеностите на ин витро с донорски яйцеклетки, митохондриите и алтернативните методи за лечение на безплодие. Те се надяват, че читателите ще научат много нова и полезна информация и ще намерят решение на проблема, който отдавна им пречи да станат щастливи родители.

Biotexcom е голяма клиника с екип над 500 души и повече от 12 години опит, по време на които успешно се провеждат програми за асистирана репродукция, помагащи на пациенти от цял свят да се борят с безплодието.

Започнахме много скромно, с малка клиника, развивахме се през годините и продължаваме да го правим, казват Виктория и Олег. Сега Biotexcom е корпорация в широкия смисъл на думата, която осигурява всичко необходимо за нашите пациенти по време на престоя им в Украйна.

Част от услугите на клиниката е ин витро с донорски яйцеклетки, донорски митохондрии и така наречената "активна имунизация". Кои са донорите?

Жената се ражда с определен брой яйцеклетки, които с течение на времето не само не се възстановяват и не се увеличават, а напротив, губят качеството си и резервът на яйчниците се изчерпва. Това означава, че яйчниците не произвеждат яйцеклетки или не са годни за оплождане и развитие на здрав ембрион, което би могло да доведе до бременност. Единственият шанс тези жени да реализират мечтата си да забременеят и износят здраво бебе е да им бъде дарена яйцеклетка.

Разполагаме с донорска база, включваща повече от 800 кандидати, което дава възможност да си изберете донора, който да отговаря изцяло на Вашите изисквания.

Клиниката ни не използва замразени яйцеклетки, тъй като шансовете за успех значително се намаляват. Важно е, че яйцеклетките на избрания от Вас донор не се делят между пациентите, посочват от Biotexcom.

Какво е донорство на митохондрии?

Донорството на митохондрии е уникална, иновативна процедура, която ще позволи на жена с лошо качество на яйцеклетките да ги подмлади, да износи и роди генетично свое
©
дете. Прилага се за двойки с многобройни опити ин витро със собствени яйцеклетки, когато оплодената яйцеклетка не се развива до стадий морула или бластоцист или изобщо няма енергия да се оплоди. Обърнете внимание обаче, че донорството на митохондриите няма нищо общо с метода на MRT, който също се нарича "дете от трима родители“.

Какво е активна имунизация?

Понякога една абсолютно здрава двойка от много години не може да се сдобие с рожба. Няма видими причини за безплодие, но бременността не настъпва. Понякога обаче идва, но буквално в най-ранните срокове настъпва спонтанен аборт. А причината за това е генетичната съвместимост на съпрузите, която се лекува с активна имунизация.

Принципът на активната имунизация е, че имунната система на жената получава стимул да произвежда "защитни антитела“ чрез прилагане на лимфоцитите на партньора, така че имунната система се активира.

Активната имунизация позволява имунологична корекция и осигурява правилното функциониране на имунитета преди зачеването и по време на бременността, предотвратявайки безплодието и спонтанния аборт.

Що се отнася до алтернативните методи за борба с безплодието, ние започнахме да работим с България преди две години. Пациентите първоначално бяха скептично настроени към програмите, тъй като в България няма ясно регламентирано законодателство за това. Обаче с увереност можем да кажем - абсолютно безплодие не съществува, обобщават Виктория и Олег.

Viber: +38 063 415 38 56

тел.: +359 527 03 111

E-mail:  biotexcom.bg@biotexcom.com

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: