ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Везните трябва да избягват проблемите, Овенът може да си предизвика завистта на околните
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 02.12.2022Коментари (0)1492
©
Дневен хороскоп за 02.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ако прекалявате с хвалбите  си успехите ви ще предизвикат завистта на околните. Деловите срещи също са неуспешни. Прибързаността е забранена. Трудностите на пътя ви са преодолими. За съжаление сте склонни да се доверявате на късмета си, който днес е на светлинни години от вас. От вас зависи дали сте уговорили гости, дали вечерта ще имате посещение на приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради гости, които отказват да си тръгнат. 

ТЕЛЕЦ

Делово пътуване зад граница заради факта, че вашите партньори в чужбина са ви поканили, е успешно, ако не вреди на изпълнението на служебните ви задължения. Будите разочарование в колегите си на вашето работно място, че не могат да се справят като вас. Надхвърляте очакванията им и гоните поредния професионален връх. Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен. Ако не сте семейни помислете за създаване на семейство, ако сте семейни съхранете хармоничните си отношения. 

БЛИЗНАЦИ

От вашата упоритост комбинирана със състрадание заради проблемите на вашите близки и колеги зависи да не провалите плановете си за деня. Не рискувайте. Вашите възможности в този ден ви позволяват да се изявите така на работното си място, че да стабилизирате позициите си и авторитета си. Срещите не са желателни. Не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден. 

РАК

Независимо, че промените в днешния ден са ви наложени от обстоятелства, които не е възможно да пренебрегнете, може да се възползвате от тях и с успех да осъществите професионалните си планове, които са във ваша полза. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в дните пред вас. Време е да внесете хармония и в отношенията с колегите си. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ

Не се поддавайте на съвети, целящи да се впуснете в рисковани начинания в този ден. На работното си място не рискувайте като обещаете да се включите в губещ проект, блокиращ шансовете ви за успех. Предпазете се от финансови загуби свързани с желанието ви точно днес да си купите кола или обзавеждане за дома. Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

ДЕВА

Денят ви носи отлична възможност за себереализация и подобряване на финансовото състояние. Не обръщайте внимание на трудностите и не пилейте времето си в пътуване. Желанието ви да блеснете и да надскочите себе си ще ви донесе както успех и признание в този ден, така и неприязненото отношение на вашите колеги. Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове. 

ВЕЗНИ

Избегнете проблемите, ако сте на вашето работното място. Не допускайте вашите колеги да ви изненадат със среща с непознати, които нямат място до вас, но се домогват до деловите ви планове. Деловите срещи, които не са планирани, ви носят проблеми, ето защо ви съветвам да ги отмените, дори и ако хората, които искат да разговарятe са прекалено настойчиви, въпреки че не ги познавате. В обедната почивка ще ви изненада запознанство, а вечерта- романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Сутринта сте планирали успешно начало на делови разговори. Ще ги проведете във ваша полза, ако сте избегнали личните проблеми и не сте променливи в мнението си. На работното място не отказвайте предложената помощ от колегите ви, за да приключите по-бързо със служебните си задължения и да си почивате. Разходете се вечерта или се вижте с приятели, за да се разтоварите от напрежението. В приятна компания ще се освободите от мислите за натоварения ден и няма да сте агресивни към любимите си и брачните си половинки. 

СТРЕЛЕЦ

Не сте настроени за работа и мечтаете да се отдадете на развлечения, защото и на вас и нужна почивка. Служебните ви задължения не търпят отлагане. По-добре се заемете с тях защото са от огромно значение за вашия авторитет, затова е редно да не пропилявате деня си в бездействие. Не рискувайте. Вечерта си почивайте. Очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове. Не се отказвайте от желаните сексуални наслади, ако чувствата ви са споделени, но ги пропуснете, ако имате съмнение в тяхната искреност.

КОЗИРОГ

Позволете на Съдбата да ви дари успехи в личния и в професионалния живот. Разчитайте на себе си и не се доверявайте на съветите на хора, които изобщо не са добронамерени. Успехът на работното ви място е сигурен, ако не прекалите с изискванията си към колегите или подчинените си. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението и отдалечаване. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилни и успяващи сте както на работното място така и ако сте се заели с активна и по-различна от обичайната кампания с цел представяне на вашата дейност. Не ви липсват увереност и отлично самочувствие. Денят ви носи успех при изпълнение на вашите делови и бизнес планове, но бъдете разумни и не се поддавайте на емоцията. Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до половинката ви, а тя за първи път е наддала ухо. Очаквайте отказът на интимната си половинка от сексуални удоволствия.  

РИБИ

Предстоят ви важни и дълго очаквани промени, които не допускат крайности в поведението и във вашите действия. Позволете на вашите колеги да ви помогнат. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте успешно, но с помощ отстрани. Не се изкушавайте от предложения за финансиране на проекти с неясна цел и неясен очакван резултат. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 601
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: