ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Само една щипка от тази съставка подобрява вкуса на кафето | ||||||
| ||||||
Според специалистката, за разлика от захарта или млякото, солта не маскира вкуса и аромата на печените зърна, а по-скоро подчертава техните сладки нотки и естествена горчивина. Тя добави, че солта няма да е необходима, ако зърната са избрани на вкус и изпечени правилно. Но трикът със солта ще бъде незаменим при приготвянето на студени кафета и коктейли с кафе, защото помага да се върне вкусът на прясно сварена напитка. По-рано диетоложката Анастасия Ефимова предупреди за напълняване от кафе. Тя каза, че самото кафе почти не съдържа калории, но като пие напитка със захар, сметана и сироп, човек може бързо да напълнее, информира Nova. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Lidl отваря първия си магазин за нехранителни стоки
10:37 / 23.04.2024
Отлагат строежа на новия огромен мол на Сточна гара
13:07 / 23.04.2024
Връхлита ни мощна магнитна буря
15:35 / 23.04.2024
Глория катастрофира, отменя участия
16:47 / 24.04.2024
Посочиха най-търсените професии у нас в момента
10:41 / 23.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета