ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Освежете дома си, докато се наслаждавате на процеса – всички изпълнители на едно място на Daibau.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 10.07.2023Коментари (0)2380
©
Нека ремонтирането на дома ви бъде приятно, а не стресово 

Няма човек, който поне веднъж в живота си да не се е срещнал с предизвикателствота пред които ни изправят строителството, основните и освежителни ремонти. Дори когато става дума само за ремонт на кухня или баня, повечето хора се срещат, напълно ненужно, с множество стресови и неприятни ситуации. По тази причина на дневен ред идват много въпроси: как да открием майстор за търсената от нас услуга? Такъв, който ще се постарае максимално и ще даде всичко от себе си. Който ще ни предупреди за евентуално възникване на усложнения и ще намери решение за тях. И освен всичко да бъде честен и да ни вдъхва доверие. Няма нищо по-неприятно от няколкомесечно чакане на майстор, който накрая ще мине “през пръсти" задачата, за която сте го наели, по начин, който не отговаря на вашите очаквания. 

От друга страна пред нас стоят много съмнения относно цените на пазара на услуги в сферата на строителството. Колко са реално разходите за ремонти и строителство? Как да знаем, че цените, които ни предлагат са реални, а офериращата ни фирма надеждна? Ако е препоръчана от приятел, това до някъде ни улеснява, но пък поставя нови въпроси. Как да сме сигурни, че проектът на нашия приятел е бил като нашия? Също така се питаме дали нашият приятел може да даде обективна и професионална оценка? Може би той е доволен от фирмата, но много други клиенти не могат да се похвалят със същото. 

Открийте най-добрият изпълнител за своя проект 

Да си кажем честно, веднага щом вземем решение за ремонт в къщи, в главате ви изплуват куп недоумици за които нямате отговор и дори бегла представа. Това е напълно нормално! В крайна сметка никой не очаква от вас да имате цялото знание и умения нужни за строителство и ремонти. Не е и нужно! 

Не би ли било страхотно да имате цялата тази информация събрана на едно място?

Ако и вие мислите така имаме страхотна новина за вас- в интернет вече съществува подобно пространство! 

Порталът за строителство и ремонти Daibau.bg е интернет платформа зад която стои успешен екип от специалисти, които вече години наред отдадено свързват най-доверените фирми с клиенти, които се нуждаят от техните услуги. 

Основната цел на Daibau.bg е на първо място да улесни клиента, като му предостави улеснена система за помощ, благодарение на която лесно и бързо ще откриете майстори с отлични оценки, препоръки и референции от извършени обекти. Изпълнители, на които да можете спокойно да се доверите за услугата, която ви е нужна. 

Когато се захващате с изграждане или ремонт на своя дом, не е нужно да знаете всичко, а да делегирате тази отговорност на специалистите, които със своите способности, умения и дългогодишен опит от една страна и подходяща строителна техника, от друга, да извършат услугата както очаквате. Само по тази начин ще се чувствате спокойни и доволни по време на целия процес. 

Вашият личен онлайн съветник

В този смисъл платформата Daibau.bg е ваш личен онлайн съветник който на едно място ви предоставя информация за фирмите, заедно с техните оценки и ви предлага оптимизация на много от аспектите на строителството и ремонтите. С помощта на платформата много по-лесно ще планирате времето, финансовите параметри и времевите диапазони на започнатия от вас проект. На портала Daibau.bg също така ще откриете огромна база данни от изпълнители на различни дейности: от бетониране, боядисване, електроинсталации, през ландшафтна архитектура, монтаж на климатици, до дограма, изграждане на мебели по поръчка и още много други. 

Един от многото клиенти на платформата, г-жа Илиева споделя следното “От фирмата сме възхитени всички живущи в блока и винаги бихме ги препоръчали. Без Daibau.bg нямаше да стигнем до тях, така че в основата на този прекрасен опит стои платформата." 

Независимо какъв изпълнител търсите, системата за търсене на Daibau.bg е направена така, че винаги да взема предвид всички ваши изисквания, т.е. разходи, сложност на работата, местоположение и т.н. Основната цел е да предоставим на всеки напълно различно изживяване при реновирането на дома от това, с което сме свикнали. Преживяване без стрес, хаос и разочарование, но изпълнено със спокойствие, облекчение, запознанства с нови хора и професии, надеждност и доверие. Преживяване, което обогатява живота и носи удовлетворение преди, по време и след процеса на строителство или ремонт. 

Оценка на клиент и потребителско изживяване 

В допълнение към желанието за опростяване на процеса на строителство и занаятчийска работа, основните предимства на портала Daibau.bg са коректността и качеството на предоставяните услуги. Как изобщо е възможно това? В портала има възможност за оценка и коментар на наетите майстори след свършена работа. 

"Харесва ми, че събирате потребителски коментари, оценявате изпълнителите на строителни услуги и ги събирате на едно място. На едно място мога да намеря и видя всичко, което ме интересува и винаги мога да изпратя запитване през онлайн формата“, коментира Г-жа Ангелова. 

Тъй като всички фирми се оценяват директно въз основа на опита на потребителите, т.е. възложителите на работа, когато посетите платформата бързо ще получите реалистична и точна представа за качеството на услугите и ще вземете по-лесно решение. Оценката, базирана на мнението на голям брой хора, е далеч по-обективна и надеждна от п
©
репоръката само на един приятел и неговия единствен опит. 

"Работят бързо и акуратно. Изградиха не само балконите (със шпакловане, боядисване и поставяне на плочки), но и ремонтираха банята, кухнята, коридора и една от стаите за достатъчно кратко време. Сами доставят материалите и извозват боклука, всеки ден почистват след себе си. Препоръчвам!“, каза г-н Савов за майстора, който намери в портала Daibau.bg за ремонт на балкон. 

Посетителите на портала Daibau.bg оставиха множество оценки и коментари. Г-жа Тодорова написа следното за своя изпълнител на проект: "Прекрасна фирма, която не само изпълни всичко по договора, а и го направи в изключително кратък срок!. " 

Г-н Русев имаше нужда от навес на терасата и остави следния коментар за извършената услуга: "Всичко беше изпълнено перфектно! Красиво и функционално! Без забавяне, само целенасочена усилена работа. Момчетата ме изненадаха с готовността да приемат всяко мое изискване, дадоха ми полезни съвети и дори решиха друг наш проблем - откриха теч на покрива, който поправиха без нито една стотинка отгоре! Чисто и подредено, както трябва да бъде след всеки ремонт. Работиха, докато в едната стая работи човек, който работеше както всеки друг ден, без да разбере, че навън кипи усилена работа. Изключително културни и дискретни. Силно препоръчвам и гарантирам, че няма да съжалявате за всеки един проект, изпълнен от тях. Смятам и за поставянето на дограма също да е от тях! Благодарим" 

Г-жа Тарасова имаше подобен опит по отношение на точност и надеждност чрез Daibau.bg. Ето какво казва за фирмата, която ремонтира нейната мансарда: "Високо квалифицирани работници и отлична организация. Коректни отношения с ръкодителя на групата, който е млад човек, но е с голям професионален опит. Спазиха договорената оферта и свършиха работата много добре. След приключване на работата, обектът беше почистен!" 

Именно защото платформата е базирана на системата за оценка на майсторите след приключване на работата, всеки се старае много да развива бизнеса си честно, надеждно и качествено. Лошите оценки означават лоша реклама за тях, която никой не иска. Daibau.bg в крайна сметка позволява пълен контрол на целия процес, от първите срещи до края на работата. 

Накратко, следващия път, когато се замислите за ремонт или строителство, ще знаете точно къде да търсите в интернет, за да улесните максимално целия процес и да се насладите на реализацията без притеснение. Нищо не носи по-голямо удовлетворение от това да останеш в дом, подреден точно както ти искаш, знаейки, че има платформа, с помощта на която всяка следваща работа в къщата или апартамента ще бъде извършена коректно и качествено, бързо и надеждно. От друга страна, тъй като сега, благодарение на Daibau.bg всичко е толкова лесно, вече няма да имате извинение за отлагане на работата.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Избор на нов български патриарх
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: