ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Няколко зодии се молят този хороскоп да не се сбъдне
Автор: Екип Plovdiv24.bg 05:00 / 01.04.2019Коментари (0)6956
©
Хороскоп за днес, 1 април:

Овен

Това е добро време за привеждането на жилището ви в ред, препоръчва ви се да направите ремонт, да подновите или просто да разместите мебелите, да направите пристройка или дори да купите ново жилище парцел земя или друг недвижим имот. Не е изключено началото на сериозна и основана на голяма страст връзка, която може да завърши със сключването на брак. Старайте се във всичко да спазвате мярката и бъдете внимателни при избора на партньора и мястото за почивка. Материалното ви положение може значително да се подобри – прекратено е вече безумното харчене на пари. Ако сте си купили нещо скъпо, то си струва парите.

Телец

Вероятно е да се почувствате измамени, тъй като човекът се е оказал не този, за когото се е представял. В отговор на настойчивите молби, вие днес трябва твърдо да кажете "не“. Днес вашата почивка може да бъде свързана с самоусъвършенстването. Днес е възможна среща с неискрени хора, а те могат да бъдат разпознати по погледа, жестовете, мимиката и тембъра на гласа.

Близнаци

Не може да бъдете наречени щастливец в общоприетия смисъл на думата. Вашите любовни отношения могат да бъдат доста несигурни. Възможно е да се обръщат към вас с различни молби, заемайки вашето свободно време и отвличайки ви от любимите занимания. Днес Близнаците са склонни към развлечения, удоволствия и излишества. Удоволствието ви струва скъпо.

Рак

При възможно пътуване се появява внезапна любовна връзка. В отношенията си с родителите и членовете на семейството може да сте доста капризни и настойчиво да се стремите постоянно да командвате. Това време е благоприятно за увеселителни пътувания, занимания с изкуство, и с естетически видове спорт / гимнастика, бални танци/. Имате възможност да вземете участие в международни състезания в чужбина, където напълно вероятно е да постигнете забележителни резултати.

Лъв

Притежавате силно лично привличане и успех при общуването с противоположния пол. Възможни са много любовни интриги и романи. Вие сте благородни и постигнали победа, сте способни да протегнете ръка на врага и да му помогнете да се изправи на крака. Вие сте склонни към промени, към всевъзможни неочаквани постъпки и събития. Не позволявайте на вашата щедрост да ви разори, тъй като за развлеченията на своите приятели сте способни да харчите пари и време.

Дева

При влюбените може да има свади и взаимни обвинения. На Девите може да не достига изобретателност, пъргав ум и способност да координират, както собствените си дейности, така действията на членовете на семейството. Днес няма да сте способни за активна дейност. Трудно ви е да се справите с проблемите без финансова поддръжка.

Везни

Таен неприятел или съперник се опитва да ви представи в неизгодна светлина, но греши. Възможно е приятно съобщение, получаването на източник на вдъхновение и надежда за по-добро. Трябва да се използват благоприятните тенденции на деня, да се преработят много неща, да се организират нови, да се помогне на нуждаещите се от вашето участие хора. Възможно е връщането на стари дългове.

Скорпион

Денят е свързан с емоционалния и чувствен полет на Скорпионите, богати с въображение и фантазия. Вие притежавате удивителната способност да се борите за своите интереси без злоба и се надявате на разбиране от страна на близките. Възможно е любителите на екстравагантността да успеят да осъществят и най-смелите си мечти и да реализират своята индивидуалност.

Стрелец

Избягвайте празните разговори, многословието и пошлостта в общуването. Добър ден за общуване, сключване на брак и зачеване. Благоприятен ден за почивка, духовно преобразяване и преодоляване на съмненията. Възможно е да се активизират връзките със стари приятели, живеещи далеч. Вероятно е успешно пътуване. Днес може да ви се наложи да измъквате партньорите или близки ви хора от беда и да извършите благотворителни акции.

Козирог

Въведете порядък в мислите и чувствата си. Втората половина на деня е благоприятна за хармоничните съпружески отношения. Ако искате да се откъснете от работата, обърнете се към вечните ценности – класическата музика и литературата. Възможно е днес да се появи надеждата за подобряване на материалното положение.

Водолей

В личната сфера са назрели големи промени – мнозина променят кардинално своя бит, възможно е преминаването в нов дом, ремонт или големи размествания у дома. Външната хладност и затвореност, свойствени за Водолеите, няма да способстват за взаимното разбиране. Желателно е да отложите пътуванията, състезанията и конкурсите, тъй като е голяма вероятността от поражения, травми, несполуки и заболявания. Финансовото ви положение далеч не е идеално.

Риби

Този ден преминава под знака на любовните разочарования. При нестабилните двойки са възможни свади и конфликти. Здравите семейства изживяват реорганизация на своите отношения и на битовите условия. Необходима ви е почивка и смяна на обстановката. Оценете реално своите финансови възможности.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: