ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Край на имуществените проблеми за една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:21 / 23.01.2023Коментари (0)9113
©
Дневен хороскоп за 23.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успехът, ако не решите да се откажете от задълженията си. Тогава друг ще спечели вашите пари. Бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си. Не обиждайте и не критикувайте, особено без причина, само защото не сте в настроение! Пресметнете точно  реалните  си доходи, за да разпределите правилно бюджета си до края на месеца. Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви, въпреки вашата упоритост и нежелание да се съгласите с тях. 

ТЕЛЕЦ

Ще получите интересни предложения, които са причина да отидете на работното си място рано сутринта и да работите до късно вечерта. Начинанията са успешни. Не отказвайте предложената помощ от колегите ви, ако искате да се справите по-бързо с работата си и да забравите за възможните финансовите загуби. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си чисто по женски, въпреки че не сте прави. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Днес са силни изявите ви в сферата на изкуството. Успехът е с артистите и певците. Разправиите в семейството не трябва да ви притесняват. Плановете си за деня осъществявате без проблем, ако не се спънете с предизвикано от вас препятствие. Бизнесмените да не провеждат дори и приятелски разговори, свързани с инвестиции, които трябва да реализират бързо. Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват от нея ваши неприятели от нея и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. 

РАК

Имате възможност с разговор, такт и търпение да приключите имуществени проблеми с ваши роднини, но не очаквайте да мине без разправии. Планираните срещи може да ви разочароват. Разчитайте на знанията си, а не на късмета си. Не се радвайте прибързано на големите приходи от търговия, ако имате да погасявате кредити. Вечерта отидете на гости на ваши приятели. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимия си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които са желани от двама ви. Причина да ги избегнете е само ако сте прекалили с алкохола или не сте във форма.

ЛЪВ

Привличате хората към себе си. Предстоят ви успешни нови запознанства. На работното място не пропускайте възможността да стабилизирате постигнатото до момента. Успех ще имате и с начинанията. Трудностите са породени от желанието ви да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ви мамят. Оправете възникналите недоразумения в семейството. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие от дома и безпричинно агресивно поведение вечерта. Назрява поредната разправия, заради съмнения във ваши прегрешения, които ще принудят брачния ви партньор да се откаже от интимните мигове и секса. 

ДЕВА

На работното място завършете започнатите задачи до обед. Те ще ви донесат очаквания успех. Избегнете запознанствата. Вечерта почивката е важна за вас. Внимавайте и да не допускате големи непланирани разходи. Време е да сте разумни и да се дистанцирате от рискованите начинания. Не допускайте проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни разправии да съсипвате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Ще ви досаждат хора, които искат да се запознаят с вас и са настойчиви от много месеци. Откажете им среща без да се колебаете и директно им дайте да разберат, че не проявявате интерес към техните предложения. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачния или интимния ви партньор за раздяла. Изяснете недоразуменията, ако искате да съхраните връзката и брака си. 

СКОРПИОН

Напрежението е огромно заради служебните ви задължения, но вашите колеги ще ви подкрепят. Отложете пътуването, което сте планирали с вашите близки. Отложете деловите срещи, разговорите и контактите с ръководството. Ще си спестите обтягане на отношенията. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят лесно закъснението, особено ако съпругът ви е приготвил вечерята, за да ви изненада. 

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте случайните запознанства, защото ако сте самотни и дадете знак че си търсите компания, трудно ще се отървете от новите си познати. Следобед сте в отлично настроение. От активността ви на работното място зависи успешното приключване на месеца и реализираната висока печалба. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, а също и тези, свързани с външният вид, ако сте се изоставили заради непрекъснатата си заетост. Не отказвайте поканата да посетите ваш приятел, който празнува рожден ден. Бъдете ослепителни

КОЗИРОГ

Трудно ви е да проявите самодисциплина и организираност, но се налага да се заемете сериозно със задачите си на работното място. Откажете се от начинанията. Не прекалявайте с идеализма си, за да си спестите огорченията. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете отдавна замислено пътуване. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си и по-възрастните си роднини. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Необмислени решения и импулсивни постъпки ще са причина за неочаквани обрати в личните ви отношения. Бъдете предпазливи и най-вече толерантни към вашите близки. Настроението ви  е отлично,  уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери. Изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, който празнува годишнина от брака си. Вашите партньори очакват приятни мигове. Пригответе им вкусна вечеря и подредете романтична маса за двама, а те ще бъдат щастливи, ако не пропуснете и сексуалните мигове. 

РИБИ

Не взимайте спонтанни решения, каквото и да се случва около вас. Ще разрешите финансовите си проблемите, ако работите активно и отговорно.   Стабилизирайте отношенията си и завоюваните позиции. Работата ви спори, колегите ви се възхищават. Семейството ви очаква да сте си у дома за вечеря. Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: