ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Хороскоп за 3 февруари: Внимавайте с контактите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 03.02.2023Коментари (0)2545
©
Дневен хороскоп за 03.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ще постигнете сериозен напредък в професионалната си кариера. Ако сте търговци внимавайте, защото сте обречени на провал и финансови загуби, породени от лекомисленото ви отношение. Имайте търпение и обмислете в следващите дни инвестициите, които ви предлагат днес. Начинанията са успешни и ще ви донесат бъдещи добри приходи. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. Не го пропускайте заради ината си.

ТЕЛЕЦ

Проведете разговорите с вашите близки сутринта и изяснете причината за недоволството им, явно свързано с вашите служебни отговорности. Нормализирайте отношенията си, ако искате да свършите работата си. Не спорете. От вашата почтеност и отговорност зависи професионалния ви успех, но и доброто отношение на вашите началници и влиятелни познати. Ще изживеете неочаквано романтично приключение, мили дами, но трябва да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате желание за секс, а и ако ще се развеждате той е недопустим. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни и се задълбочете в служебните си задължения, ако сте на работното си място.    Усложненията са свързани с вашите планове, които не сте обмислили добре. Не проявявайте активност в търговските дела. Проявата на наивност от ваша страна ще навреди на вашия авторитет. От вас зависи да отстоявате позициите си. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните жени в стабилна връзка. Семейните жени, които все още нямат деца могат да се отдадат на сексуални удоволствия, но и да очакват зачеване на дете.

РАК

Имате сили да се справите с поставените задачи, въпреки че неочаквани трудности може да объркат замисленото. Насочете енергията си към преодоляване на тези трудности, вместо да търсите виновни. Ако сте уговорили делови срещи, проведете ги, но бъдете внимателни. Застрашени сте от липсата на разбирателство с вашите колеги. Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви. 

ЛЪВ

Денят е наситен със запознанства, които ще са ви полезни, ако сте предпазливи и не проявявате доверчивост, а си дадете време да опознаете новите хора около вас. Предстои ви да изявите вашите организационни способности и да се приспособите към обстоятелствата. Авторитетът ви нараства. Срещите ви са успешни и ще ви донесат добри приходи. Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

ДЕВА

Въпреки трудностите, всичко започнато ви носи успех, ако сте спокойни и уверени. Разсеяни сте, но причината е, че мислите ви са насочени в много посоки. Ще се окажете в центъра на започнали промени.    Внимавайте какви обещания давате, за да не си създадете неприятели на работното място. Не разчитайте на късмета си, а проявете далновидност. Несемейните жени, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения са повода да се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.

ВЕЗНИ

Пътуване свързано с промяна, ще ви създаде проблеми, заради неподходящи партньори, с които искате да се срещнете днес. В желанието си да се справите с тази задача ще изхабите ценно време. Бъдете последователни, ако искате да успеете на работното място и се заемете със задачите си. Отнасяйте се внимателно към клюките и приемайте критиката с достойнство. В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението през деня заведете любимите си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома.

СКОРПИОН

Преценете дали хората от вашето обкръжение заслужават доверието ви. Стабилизирайте постигнатото. Начинанията са нежелателни. Работете внимателно с документи. Прегледайте всички формуляри, които са свързани с банкови и финансови институции, но не ги подписвайте. Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост, особено ако имате ваш бизнес, скъпи жени. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Можете да предприемете пътуване, ако сте сигурни, че на работното ви място всичко е под контрол. Бъдете предпазливи. Не вярвайте на обещания за бърза и лесна печалба. Няма да ви липсват разочарования по отношение на вашите делови партньори. Проблеми, породени от некоректни ваши приятели, интриги и неприятна новина ще ви развалят настроението. На семейните жени, които нямат деца, а вече си мечтаят да станат майки,    споделям, че е време да помислят за потомство. Несемейните жени могат да създадат хармонично семейство. Прибързаните бракове или сексуални контакти не са желателни. 

КОЗИРОГ

Ще приключите с паричен проблем, но не бързайте да търсите начин да вложите парите си. С упорита работа ще попълните банковата си сметка. Обсъдете предстоящо подписване на финансови документи. Нека всичките ви договори оформи специалист, за да сте сигурни, че не ви мамят. Едва след това планирайте поредното ново начало в живота си. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите.

ВОДОЛЕЙ

Емоцията за пореден път ви пречи да сте перфектни на работното ви място, но то е свързано с възможността да се издигнете на нова професионална позиция. Не я пропускайте, направете представянето на досегашната си работа и го представете на вашите началници. Ако не поставите емоциите си под контрол сте способни на крайни изказвания с необратими последици.    Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните жени в романтична връзка, ако да прецените дали сте сигурни в чувствата си. Семейните жени да не изневеряват. 

 

РИБИ

Склонни сте да проявявате агресия и да мъстите. Общуването и запознанствата са причина за измами, последвани от разочарования от ваша страна, но след като сте претърпели загуби. Емоцията ви завладява докрай. Срива се самочувствието ви. Действията ви на работното място са правилните по ваше мнение, но грешите и вървите към финансови загуби. Не отказвайте съвети от роднини, мили жени. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни, ще изживеете незабравими сексуални мигове, но само ако сте уверени, че чувствата ви са споделени.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: