ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Хороскоп за 20 януари: Колеги завиждат на Стрелците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:24 / 20.01.2023Коментари (0)2123
©
Дневен хороскоп за 20.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успехът е с вас през целия ден. На работното място срещате трудности, които сте в състояние да преодолеете и да се справите със задълженията си. Не споделяйте с никого плановете си, ако развивате собствен бизнес. Време е да разберете, че сте по-силни, когато премълчавате плановете си, защото така няма как да ви навредят. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи с близките си. Не пътувайте, ако не сте ги предупредили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима. 

ТЕЛЕЦ

Досадно раздразнителни и капризни сте, въпреки че успехът може да ви споходи още до обед. Притъпете желанието си да се противопоставяте на вашите колеги. Въпреки трудностите, имате възможност да реализирате всичките си планове. Дайте всичко от себе си, за да пожънете мечтаният професионален успех и признание. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън дома си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома при партньора и децата си, ако сте семейни. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е благоприятен за всички, които се занимават със застрахователен бизнес. Не пропускайте да се възползвате от поднесеното ви делово предложение. Общувате с лекота. Проведете планираните разговори. Ще получите заслужено признание. Не налагайте волята си с инат и агресия. Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимия човек. Несемейните жени може точно днес да срещнат подходящия партньор. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади. 

РАК 

Внимавайте да не изречете думи, за които веднага да съжалите. Засиленият стремеж към материални придобивки превръща вашите колегите във ваши врагове. Бъдете сдържани в отношенията си с тях.  Начинанията са успешни. Предприемайте предпазливо промените, за да не си навредите сами. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправии заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от сексуалните удоволствия, само защото сте се изпокарали. 

ЛЪВ

Ще ви се отрази добре пътуване, особено ако е свързано с вашия бизнес. Пригответе се да преодолеете незначителни трудности на работното място, които не пречат да стабилизирате финансовото си състояние. Не допускайте да ви измамят. Обрат във вашата кариера и ще ви помогне да постигнете поставената професионална цел. В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми и да не успеете да се освободите от нея, ако сте семейни. Сексуалните контакти с малко познати партньори са причина за инфекциозни заболявания. 

ДЕВА

Не играйте роля, за да завладеете някого или да ви допуснат до мястото, което ви привлича. Когато свалите маската може да се окажете отхвърлени от вашата среда. Бъдете самите себе си. Бъдете умерено щедри и благоразумни, за да избегнете последващи финансови загуби. Отложете деловите разговори. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами, ако все още не сте омъжени. Бъдете отговорни към интимната си , ако я имате до себе си. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят партньора ви.

ВЕЗНИ

Избягвайте запознанствата. Завист заради успехите ви, бликнала във вашите неприятели няма да липсва и днес. Не се впечатлявайте, за да си спестите ненужните разправи, от които нямате полза. Не рискувайте. Денят не е добър за обсъждане на нови назначения, дори и ако се налага да сте на работното си място. Неизпълнени обещания към партньора ви и децата ви са причината за конфликти във вашето семейството. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително. Вечерта сте готови да си легнете рано и да се откажете от секса, заради нежеланието ви да обясните поведението си. 

СКОРПИОН

Сутринта сте натоварени с достатъчно отговорни задачи, които отхвърляте с лекота. В края на деня ще се почувствате уморени и отпаднали, заради напрежението на работното място. Имате възможност да стабилизирате отношенията си с нови делови партньори. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране, а ако това се случи, ще мъстите с мълчание. Най-голямото наказание, които искате да наложите е отказът ви от сексуални удоволствия, който със сигурност ще изнерви вас самите, а не партньора ви. 

СТРЕЛЕЦ

Преговорите, които провеждате ще ви осигурят успех и отлични приходи. Вашите колеги завиждат на постиженията ви. Вместо да се притеснявате от коментарите им се заемете със задълженията си. Не отказвайте полезно делово сътрудничество. Помощта на влиятелни хора също е добре да не отказвате. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ 

Постоянно ще ви вменяват вина, за да приемете да помогнете на ваш роднина, който иска да започне бизнес, но иска да го стори с вашите пари. Не давайте заем и не допускайте да ви изнудват, защото скоро ще съжалявате. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не обещавайте заеми, за да избегнете финансовите проблеми. Вечерта си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.  

ВОДОЛЕЙ

Денят е изпълнен със срещи, затова  нямате време за губене. Завършете започнатите задачи и се включете в нов проект, който ви привлича с обещание за нови възможности за себеизява. На работното място колегите ви осигуряват нужното спокойствие. Не взимайте прибързани решения и избягвайте грешките, водещи до финансови загуби. Близките ви може да не ви успокоят, ако сте разстроени, но и агресивни с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимия си. 

РИБИ

Вашите планове може да се объркат заради некоректното отношение на ваш колега. Вие сте тези, които е редно да блокирате опитите да нарушат спокойната ви работа, за да не се разминете с успеха. Деловите разговори са проблемни, ако непрекъснато прекъсвате събеседниците си или ако ви безпокоят ваши колеги, които нарочно търсят за какво да ви питат. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради слухове, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: