ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Хороскоп за 15 февруари: Проблеми за някои зодии
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 15.02.2023Коментари (0)2545
©
Дневен хороскоп за 15.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Общуването с вашите колегите и с новите ви познати е задължително, но ще ви се отдава трудно, въпреки че сте устремени към материални успехи и зависите от тяхната помощ. Ще си спестите проблеми, ако не се противопоставяте и не спорите с колегите си без причина. Управителите на собствен бизнес да не допускат неоправдани разходи за командировки. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Предлагат ви пътуване, на което ще осъществите полезни делови срещи. Проведете разговори с увереност във вашите възможности, за да си върнете самочувствието. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не предприемайте необмислени промени, които могат да объркат плановете ви и да провалят деня ви, само защото сте решили, че сте единствените, които могат да ги осъществят. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините на интимния си партньор.

БЛИЗНАЦИ

Обърнете внимание на себе си, заредете се с увереност, за да не се провалите. Възможни са резки промени в настроението. Причината е в нежеланието ви да създадете нормални отношения с вашите колеги. Не пропускайте да пожънете успехите, които са ви отредени за днес. Време е да стабилизирате постигнатото в професионален план. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, скъпи жени, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинката ви се разминават с вашите.

РАК

Имате възможност да предприемете промени, които няма да бъдат подкрепени от вашите колеги, заради завистта им, че идеята е ваша. Отхвърлете задачите си на работното място с което ще заслужите всеобщо възхищение. Бъдете внимателни с деловите запознанства, за да избегнете опасността да се обградите с неподходящи партньори, ако търсите такива за участие във вашите нови проекти. Семейните ви отношения се нормализират, мили жени. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

ЛЪВ

Примирете се с неосъществени надежди за главоломен успех, който пак ви заобикаля. От сутринта очаквайте служебни недоразумения и конфликти. Наложете си търпение, за да се справите. Бъдете тактични и ще преодолеете трудностите с лекота. С постоянство и задълбочен анализ на идеята ви до края на деня ще сте поставили началото на нейната реализация. Несемейните да очакват предложение за брак. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

ДЕВА

В този ден сте с променливо настроение заради липса на достатъчно самочувствие. Ваши колеги или близки са се постарали да ви докажат, че не сте уникални, а вие сте решили да им повярвате. Очаквайте новина за финансови постъпления, която е по-добре да не споделяте с приятели. Не позволявайте да проличи напрежението и раздразнителността ви. Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си.

ВЕЗНИ

Денят ви позволява да покажете на всички уменията си. Не е изключена появата на печеливши идеи, чрез които ще си осигурите добри доходи. Доверете се на вашата интуиция. Не отказвайте предложенията за работа, която ще ви донесе бързи приходи на следващия ден. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора. По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.

СКОРПИОН

За пореден път имате възможност да постигнете целите си, ако не се оставите във властта на емоцията, която днес ви вреди. Не се доверявайте на колегите си, ако сте се разочаровали от тяхното поведение и премълчавайте ако се заяждат с вас. Проявите на агресия заради личните ви неуспехи са излишни, защото могат да усложнят общуването и с вашите началници. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Зависи от вас дали всички начинания ще са успешни, или ще се обречете на провал. Ако не сте ги планирали добре, сега ще си носите последствията. Налага се да се занимавате с изнервящи ви битовизми. На работното място се предпазвайте от разправия с ваш подчинен, която ще ви отклони от задълженията ви и няма да се отрази добре на самочувствието ви. Брачният ви партньор е изкушен да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви хване на местопрестъплението. Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Очакват ви не малко изпитания по отношение на вашата зрялост и интелектуални възможности, след като на всяка цена сте решили да покорите нов професионален връх. Работата ви изисква съсредоточаване на силите. Уговорените делови срещи проведете следобед. Поднесете идеите на колегите си и се съобразете с тяхното мнение, което ще донесе полза на всички. Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да прецените кои от старите си приятели е време да забравите, за да не се обвържете с тях в делово сътрудничество и да не си навредите. Не бързайте да споделяте бъдещите си проекти с вашите колеги. При делови контакти бъдете предпазливи както в думите, така и в действията си и не бързайте да показвате знанията си, ако не са ви провокирали с някоя реплика на недоверие. Следобед посветете времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията.

РИБИ

Разкрийте изцяло способностите и интелекта си на работното място, ако искате да бъдете полезни в общата работа и най-вече коректни към вашите колеги. Дошъл е моментът всички да ви оценят и подкрепят. Излезте на делови обед, защото сред новите ви познати, които също ще са там, може да се окажат ваши бъдещи съдружници. Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: