ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Емоционален ден предстои за представителите на две зодии
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:29 / 27.12.2019Коментари (0)5613
©
Дневен хороскоп за днес, 27 декември от Алена:

ОВЕН

Запознанствата ви трябва да са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа. Денят е напрегнат, затова отложете важните делови срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе пари. Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси в семейните или интимни отношения и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви спокоен и разтоварващ ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват, но дали ще се случи това зависи от вашата нагласа. Ще изхвърлите непотребните вещи с единствената цел да обновите и подредите наново живота си. Бъдете сговорчиви и с успех ще се справите със задълженията си свързани с работата ви. Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на интимната ви половинка, че я използвате.

БЛИЗНАЦИ

Днес за изненада на околните лошото настроение се е изпарило накъде из Вселената, а вие сте във върхова форма и бликате чар. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени. Отдавна не ви се беше случвало да сте с отлично самочувствие. Следобед се постарайте дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени.

РАК

Днес сте променливи и емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. Не слагайте подписа си под окончателен договор. Звездите ви отварят широко вратите към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях и успехът ще бъде с вас. Вечерта ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади.

ЛЪВ

Трудности ви пречат на работното място и блокират възможността да постигнете целите си до края на деня, въпреки че нямате вина за тях. По-добре се въоръжете с търпение и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки. Възможни са неочаквани разходи или финансови загуби. Бъдете внимателни при работа с пари. Следобед се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Въпреки трудностите ви предстои успешен ден, в който жънете за пореден път материални успехи. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати и да достигнете поредния професионален връх. След обяд имате повече трудности, затова завършете всичко важно до обед и се отдайте на полезни разговори с вашите колеги и подчинени. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал!

ВЕЗНИ

Днес се чувствате в свои води на работното място. Постарайте да сдържате емоциите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви. Стига да можете ги поправете и продължете напред. След работа се приберете у дома и си почивайте. Въпреки, че целият ден е украсен с неприятния оттенък на лошото ви настроение, се възползвайте от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството.

СКОРПИОН

Използвайте възможността да се справите с изостаналите задачи в този ден, за да ви е спокойно в началото на идващата година. Не се натоварвайте с няколко наведнъж. Степенувайте ги по важност, за да не се преуморите. Отложете деловите срещи и разговори. Не са изключени влияния отстрани, които ще се отразят неблагоприятно на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски сделки. Следобед си почивайте или пътувайте, за да се заредите с положителни емоции. Вечерта подарете изцяло на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви е напрегнат, но успешен. Освободете се от песимизма си. Не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки, че сте неуверени в силите и възможностите си. Работете концентрирано и без да отклонявате вниманието от професионалните си задължения и ще имате успех. Очаквайте предложение за работа. Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Звездите ви съветват да не се захващате с разрешаване на лични проблеми.

КОЗИРОГ

Запознанствата на работното място ще ви създадат сериозни проблеми, ако са свързани с професионалните ви планове. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана вест, която ще научите при внезапното провеждане на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

В този ден очаквайте нови предложения за нова дейност, но също и не малко трудности на работното място. Не бързайте с обещанията за инвестиции, дори и ако са ви предложени от ваш партньор. На всички, които и днес работят активно и гонят поредната цел, звездите напомнят, че трябва да са тактични и умерени в действията си. Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата. Няма как да я убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накажат с лишаване от секс.

РИБИ

Денят е успешен за вас и позволява да водите разговори, свързани с промени на вашето работното място, които може да предприемете в последните два работни дни на годината. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща печалба. Може да подписвате документи, но не и свързани с финансови операции. Не влизайте в излишни разговори и спор на работното място. Съветвам ви преди пътуването да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 605
21.04.2024 »
20.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
06.04.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: