ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Дългоочакваният ремастър на любимата ни MMO игра World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic излезе! Ето 5 бързи начина за изкарване на злато в Wrath of the Lich King
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 29.09.2022Коментари (0)2038
©
Епичното продължение на играта World of Warcraft, който излезе преди повече от тринадесет години през 2009-та година, продължава да има своите почитатели и днес. Затова не е изненада, че сървърите на обновената версия на Wrath of the Lich King (Гневът на краля на мъртвите) бяха изключително претоварени на 27 септември, когато милиони хора се опитваха да влязат със своите герои и да отплават за заснежената зона Нортренд.

Опашките на някои сървъри достигнаха над 10 000 чакащи. Очаква се играта да бъде една от най-стриймваните за 2022 и конкуренцията между играчите е ожесточена.

Много от играчите, обаче, все още нямат конкретна представа, как най-оптимално да левълнат героите си и да изкарат златото, което им е необходимо за летене или за закупуване на жизненоважна екипировка.

Ако и вие, като мен, не сте наясно с това как най-добре да минете през началните зони на Нортренд и как да натрупате така необходимото злато, то тази статия ще ви бъде от огромна помощ.

Ето 5 начина да изкараме злато и да се запасим за бъдещите рейдове, арени и битки:

1. Хербализъм и Руди

Това ще са най-лесно достъпните и същевременно доста печеливши професии в началото на експанжъна. Очаква се цените на рудите и билките да е тройна от средната за целия период. Ако вашият герой има тези професии, то ще е добре докато вдигате левъли на героя си в Бореан Тундра или във “Виещия фьорд", да се оглеждате за билки и рудни жилки, които да наберете/изкопаете набързо.

Билките ще са с огромна себестойност и поради фактът, че новата професия Inscription ги използва. Очаква се също и най-простите и най-лесни билки да са на висока цена, тъй като някои от глифовете от inscription-a са много полезни и се правят точно с първите билки.

Очаквайте конкуренцията за билките и рудите да е ожесточена и много често ще се случват битки за някоя руда.

Най-добрите зони за събиране на билки и руди са именно стартовите Borean Tundra и Howling Fjord. По-късно можете да обикаляте и в други зони, като Sholazar Basin и др.

2. Инженерство

Тази професия дава достъп на играчите да произвеждат джаджи и експлозиви, които да ви помагат с вдигането на левъли и с транспорта. В Wrath of the Lich King професията позволява също и фарменето на важни реагенти като "eternal life, eternal fire", които се продават за много злато на аукциона. Става въпрос за т.нар. Екстрактор, с който можете да смучете тези реагенти от Газови находища в Тундрата или във фиорда. Когато вземете този екстрактор, той ще ви показва автоматично позицията на всяко газово находище на картата. Това е много печеливш начин за събиране на въпросните реагенти и е съответно непознат за много други играчи. Рецептата за този екстрактор се взема от зоната Зангармарш.

3. Събиране на реагенти и сиви предмети от същества

Този метод изисква да сте събрали малко предмети и да можете да оцелявате битки с множество врагове. Има няколко зони в Нортренд, където враговете могат да пускат много реагенти, зелени предмети за продажба или направо сиви боклуци, които обаче струват страшно много злато. Тези зони са във Sholazar Basin, Coldarra и още много други. Приоритет имат съществата, които пускат реагенти, тъй като тяхната стойност е най-висока.

4. Джебчийство

Ако играете с класът Rogue (престъпник), то вие можете да изкарате много злато с обирджийството на човекоподобните същества. Хубавото на този метод е, че не изисква някаква специална професия или екипировка. Просто използвайте умението “Pickpocket" докато се промъквате и нека златото потече от кесиите им. Тъй като при всеки опит ще получавате различно количество сребро или предмети, този метод ще ви носи различно от 500 до 1500 злато на час. Добри места за това са например зоната “Лавина" в Sholazar Basin, полетата на Фиорда и други. Там обикновено има много врагове, които се прераждат на малки интервали.

5. Рейдване и дънджъни

Това е начин, който за разлика от другите ще изисква кооперация с други играчи. Също така ще ви се наложи да инвестирате известно количество злато, за да съберете екипировка и припаси. Рейдовете и дънджъните пускат уникални предмети, които са голям ъпгрейд за екипировката на играчите. Събирането им изисква многобройни опити и време. Затова тяхната стойност е често хиляди златни жълтици. Само с продажбата на един такъв предмет, вие ще съберете достатъчно злато за нуждите ви. Колкото по-добри ставате в рейдването, толкова по-търсени ще сте от различни групи и по-често ще ви падат предмети, които можете да размените с други играчи. Този метод обаче е труден за начинаещите играчи и изисква доста познания свързани с играта.

Това бяха 5 начина за събиране на злато в началото на ескпанжъна. Ако все пак сте решили да не се занимавате много с това, а да се фокусирате върху други аспекти на играта, то можете просто да си купите на разумни цени злато от други играчи. От личен опит знам един сайт, който предлага разумни цени и бърза продажба. Също така, тук ще можете да продавате и вашето излишно WotLK злато за някой и друг лев. Сайтът се нарича Елдорадо.

Тук можете да продадете или купите своето WotLK злато, както и предмети и неща свързани с играта.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: