ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Дневен хороскоп за 19 януари: Телците не трябва да създават проблеми на колегите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 19.01.2023Коментари (0)1581
©
Дневен хороскоп за 19.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена



ОВЕН


Не споделяйте с никого, ако днес сте спечелили голяма сума пари, защото ще ви засипят с искания за заеми. Не проявявайте щедрост. Всички договори обмислете, но не ги подписвайте. Предстои ви ден, който ще ви донесе приходи и признание, заради успешно завършени преговори и подписването на печеливши договори. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на партньора ви. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете упорити, активни и внимателни при изпълнение на служебните си задължения, за да не хлътнете във финансови проблеми заради ненужни разходи без да се усетите. Съхранете съществуващите добри отношения с вашите колеги и началници. Не създавайте проблеми на колегите си, ако някой от тях не е дошъл на работа. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте партньора си с романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Готови сте да спорите и да се ядосвате заради обрати, които не зависят от вас. Не си губете времето, а се заемете с деловите си срещи и служебни задачи. Забравете за проблемите на вашите роднини. На работното място сте застрашени от грешки защото сте разсеяни. Възможни са създадени от вас проблеми в отношенията с ръководството. Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат днес времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени, ако сте с тях и споделете с партньора си причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност и да се лишите от сексуални удоволствия.

РАК

За вас е удоволствие да се заемете с ежедневните си рутинни задачи Забравете за неприятностите с ваш колега, които ви изнервиха сутринта. Успехът е с вас, ако сте активни и не пропилявате деня си. На работното място очаквайте спор с колегите или деловите си партньори за пари, които, ако не бъдете гъвкави и не ги избегнете могат да доведат и до личните ви финансови загуби. Посетете със семейството си ваш болен приятел или роднина, който има нужда от внимание, за да се възстанови по-бързо и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Отдайте се на самостоятелна работа, стига да можете да си го позволите. Стабилизирайте позициите си на работното място и поставете началото на нови занимания. За да ви подкрепят събудете интереса на вашите колеги. Захванете се с новите си задачи, но не отказвайте да обмислите предложения за допълнителна работа. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте следобед на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете почистете дома си, а след това отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в къщи и не пропускайте интимните мигове.

ДЕВА

Възстановете хармонията в отношенията си. През целия ден се чудите какви възможности за изява да разкриете. Те ще се появят сами преди края на работния ден. Не бъдете горди и недостъпни. Потърсете начин да отстраните грешките, които сте допуснали. Не е във ваша полза да рискувате. Разчитайте на интуицията си и ще преодолеете трудностите по пътя си. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили неволно партньора си и не сте се извинили. 

ВЕЗНИ

Ако искате да успявате, покажете на какви трудови подвизи сте способни, но без да се доверявате на съвети, които не идват от добронамерени колеги, защото са обвързани с ваши конкуренти. Не проявявайте егоизъм и високомерие, за да не си навредите сами заради нежеланието ви да сте полезни. Следобед не са изключени разправии на близките ви с ваши съседи, с които не общувате, но те постоянно ви тормозят с обиди и обвинения. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Общуването, срещите и деловите контакти ще ви донесат удовлетворение. Бъдете готови да ви радват нови постижения както на работното място, така и в личните отношения. Не допускайте финансови загуби. Конфликтът с колегите ви е заради нежеланието ви да се подчините на установените правила на работното място. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате, а причината е в лични наблюдения и получена случайно информация, която ги потвърждава. Докажете му, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори. 

СТРЕЛЕЦ

Ще осъществите вашата главна цел за деня. Изявете се като добри професионалисти на работното място. Във втората половина на деня избегнете депресията с активна работа. Отхвърлете повече от планираните служебни задачи и приключете работния си ден доволни от себе си. Каква по-добра награда от тази! Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет, една бременност може да ви попречат на намеренията.

КОЗИРОГ

Бъдете достатъчно инициативни и стабилизирайте положението си. Денят е благоприятен за срещи и сключване на договори. Не отказвайте деловите предложения, ако не са свързани с финансиране. Стабилизирайте постигнатото. Не се разпилявайте. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти на работното си място. Следобед жънете успехи. Осъзнали сте, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Точно какво сякаш все още не ви е ясно. Започнете от външния си вид и впечатлете партньора си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви. 

ВОДОЛЕЙ

За да преодолеете проблемите на вашето работно място бъдете търпеливи и не избухвайте. Не мислете да разширявате дейността си. Няма да срещнете подкрепата на вашите колеги. На успех могат да разчитат всички, занимаващи се със собствен бизнес или с търговия. Имате възможност да попълните бързо банковата си сметка със задачи, които са ви заявили днес. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. 

РИБИ

Сутринта се заемете с професионалните си задължения и не проваляйте плановете си за деня. Във вашите ръце е успехът ви. Работете упорито и ще ви изненада заслужено признание. Не взимайте прибързано важни решения. Начинанията са успешни, ако не капризничите и не проявявате агресия спрямо колегите си. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради тяхното отношение към брачния ви или интимен партньор, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: