ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Дневен хороскоп за 19 декември: Водолеите са разсеяни и не им се ходи на работа, Скорпионите дразнят колегите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 19.12.2022Коментари (0)1434
©
Дневен хороскоп за 19.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Стига да поискате ще постигнете нов връх в професионалното си развитие още днес следобед. Не забравяйте, че сте доказали себе си и хората ви се доверяват. Ако се наложи да обсъждате делови проблеми с колегите или бизнес-партньорите си, проведете разговорите следобед. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

ТЕЛЕЦ 

Не отказвайте предложенията за полезно сътрудничество, отправени ви в този ден, но само ги обмислете до най-малките детайли, за да избегнете загубите. Помощта на влиятелни хора ви носи полза, ако не прекалите с претенциите си. Пазете се от предложения свързани с търговия на стоки, които не са ви познати. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Финансови проблеми са повод за лошото ви настроение. Избегнете пропуските, ако сте на работното място, защото след това трудно ще ги поправите. Не пътувайте. Проведете планираните делови разговори, но е във ваша полза да не подписвате договорите за другата седмица или за първите дни на следващия месец. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

РАК

Справяте се отлично с професионалните си задължения и не се притеснявате от трудностите по пътя си, въпреки че около вас все има някой, който да ви напомни за тях. Деловите контакти и запознанства с нови потенциални партньори са успешни, но предпазливостта както винаги е задължителна. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен. 

ЛЪВ

В този ден проведете планираните делови разговори, които, ако са основани на конкретни искания от ваша страна, ще ви донесат очакваните резултати и финансови постъпления. Бъдете толерантни към колегите си при предложение за бъдеща съвместна дейност, като включите и тях дори и с малко участие, за да ви подкрепят. Чувствата ви са споделени. Въпреки това сте агресивни и ревниви, без да имате повод за съмнения във верността на половинката си. В интимните отношения правите опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на сдобряване и сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Обмислете бъдещите си професионални планове и пристъпете още днес към тяхното изпълнение, но без прибързаност, защото сте уморени и разсеяни. На работното място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа до обед. Не се натоварвайте с чужди задачи, за което няма да получите благодарност. Чувствата ви са споделени, но имате усещането, че сте самотни. Време е да намерите отново пътя към любимите си хора. Сексуалните ви отношения са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради отказа ви да се извините. 

ВЕЗНИ

Не ви съветвам да уговаряте кредити в този ден, ако искате да инвестирате в нов проект. Ако си направите добре сметките, ще осъзнаете, че имате парите, но вложете половината.  Работата ви спори, колегите ви се възхищават, а допълнителните задачи също ще ви донесат отлични приходи.  Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и да обсъдите предстоящите празници, че време не остана. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Вашето променливо поведение е причината да дразните колегите си от сутринта. Няма как да подкрепят начинанията ви, а сами трудно ще се справите заради инатливото ви противопоставяне без да сте се мотивирали. По-добре се заемете със задълженията си и не се ядосвайте, че разчитате само на себе си. Това е вашият път към успеха. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте, а празниците наближават и не бива да си разваляте настроението в края на годината. Отдайте се на сексуални удоволствия, ако интимната ви половинка има желание за това. Не го правете насила.

СТРЕЛЕЦ

Деловите предложения ви носят полза. Не ги отказвайте. Ще постигнете целите си, ако сте отговорни към задълженията си и не се опитвате да властвате над вашите колеги. Тези от вас, които се занимават с проекти свързани с чуждестранни инвестиции, може  в този ден да постигнат желаните договорености. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви преди празниците, мили дами. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да оформят сериозна връзка. 

КОЗИРОГ

Не сте склонни да приемете отправената ви градивна критика, но е добре да се вслушате. Поставяйте си реални цели, ако искате успехът да е с вас през целия ден. Пригответе се за нови задачи на работното си място, но и за трудности в общуването, заради прибързаност и необмислени приказки. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Влюбените да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните да споделят чувствата си. 

ВОДОЛЕЙ 

Сутринта сте разсеяни и не ви се ходи на работа, въпреки че сте дежурни заедно с други ваши колеги, но те не моган да свършат и вашата работа. Затова, ако няма как да си останете у дома, но го сторите не е изключено да се провалите или да си изпросите наказание. Разговорите и деловите ви срещите също ще са провал, ако се заинатите да ги проведете. Отдайте се на рутината. Много от вас ще намерят нови приятели или спътници в живота. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. 

РИБИ

Началото на нови занимания няма да е така успешно, както се надявате. Заемете се с рутинните си задължения и проявете търпение, за да се справите. Избягвайте запознанствата.  Не се изненадвайте, ако ви направят неочаквано предложение за пътуване и делова среща в чужбина, но не бързайте да давате положителен отговор. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: