ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Виктор Калев спасява Нели Петкова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:43 / 22.06.2020Коментари (2)25615
©
Виктор Калев се е заел с нелеката задача да спасява Нели Петкова от безпаричие. Той е дал работа на бившата си колежка в "Шоуто на Слави". Цяло лято певицата ще обикаля България като участник във все още единствения спектакъл на актьора "Грамофон". 

Според слуховете, Нели Петкова месеци наред се е увъртала около Слави Трифонов с надежда да я прибере отново на работа в своята телевизия 7/8 ТВ, пише "Уикенд“. Тя напусна шоуто му преди цели 9 години с идеята, че има достатъчно сили, талант и популярност да прави самостоятелна кариера. 

Но животът грубо ѝ показа, че греши. Оттогава карловската роза не изпуска удобен случа да се отърка в бившия си шеф и да намекне, че с радост би се върнала в "Ку-ку Бенд". Той обаче упорито се преструва, че не схваща нейните намеци. В редките случаи, когато е правел големи концерти в последните години, я е канил като гост изпълнител на сцената заедно с останалите бивши певици от шоуто. Два-три пъти Нели е гостувала и в предавания на 7/8 ТВ. Но това е пределът на помощта, която Слави е готов да ѝ окаже. 

За сметка на това Виктор Калев е далеч по-благосклонен към своята бивша колежка. За разлика от нея, той задържа позициите си на звезда и без ефира на шоумена от Учиндол. В знак на добра воля към Нели наскоро актьорът дори записа дуетна песен с нея. Именно тази песен е основанието, с което тя се включва в турнето му. На всяко представление Нели ще излиза на сцената, за да изпълнява въпросното парче, както и някои други песни, с които е извивала глас преди години в "Шоуто на Слави". 

Спектакълът "Грамофон" по същество е ретроспекция на живота на Виктор Калев, в която той играе и някои от старите си скечове при Дългия. Най-вероятно е измислил начин да включи Нели именно в тази част от представлението, което по принцип е моноспектакъл. За първи път Калев ще излиза на сцената заедно с други изпълнители.

Освен Нели, в "Грамофон" ще участва още една близка приятелка на актьора от Златоград – Тони Димитрова. Засега не е ясно точно какво ще прави тя на сцената, но се очаква, също като Петкова, да пее в дует с Калев. 

Не е ясно какво става с мъжа на Нели Петкова, докато самата тя се чуди как да закърпи положението с кариерата и свитите си финанси. Известно е, че певицата има дете от американец, който е доста по-възрастен от нея. 

Години наред тя криеше самоличността му, което даде повод да се заговори, че има нещо нередно във връзката им като например, че той може би е женен за друга. После обаче човекът се появи в предаването "Търси се" и сложи край на тези спекулации. Но оттогава никой не го е виждал. В същото време певицата спря редовните си пътувания до САЩ, където е постоянното местожителство на мъжа ѝ. От месеци тя и момченцето ѝ са в България. Когато работи, за детето се грижат нейните роднини.


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дуетната им песен е прекрасна!Нека отново да творят,таланта не трябва да се приспива,а да е на светло!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Електронно таксуване в градския транспорт
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
В Пловдив задържаха испанец за опит за убийство
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: