ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Суперлуксозни къщи, които струват колкото едни български избори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:19 / 04.04.2023Коментари (1)2148
© bTV
Финалната сума, която Министерски съвет одобри за разходи за изборите на 2 април, достигна 94,1 млн. лева. За някои малко, за други много. Тази сума разбуни духовете, но всъщност една суперлуксозна къща струва приблизително толкова, пише bTV.

Вижте най-впечатляващите от тях: 

Мега имение в Бел Еър, Калифорния, от 10 972 квадратни метра включва красиви озеленени градини, осем спални и цели 20 бани, както и изненадваща тайна, която се крие в мазето. То се намира в охраняван и затворен комплекс.

Разкошна къща на плажа във Флорида, която е разположена в съседство с елитния клуб Port Royal. Спиращият дъха дом на плажа се радва на пълно уединение, като същевременно е близо до изключителни спортни съоръжения, спа центрове и ресторанти, плюс това е само на 12 минути с кола от летището. Заедно с 83 кв.м. девствен частен плаж. Този грандиозен имот предлага и зашеметяваща тропическа градина от четири акра, осеяна с извисяващи се палми.

Имението Хайгейт в Лондон е на стойност 56,4 млн. евро. Големият дворец в Париж пък е вдъхновен от Големия Трианон, замък във френски бароков стил в района на Версай. Това невероятно имение излъчва разкош. Обсипано със злато и предлагащо изобилие от уникални интериорни щрихи, ослепителният имот ще ви струва само 58,4 долара.

The Orum House в Калифорния е с външна тераса от 1282 квадратни метра и това е може би най-привлекателната му характеристика. Оборудван с елегантен плувен басейн, множество сенчести вътрешни дворове и тераси. Има също външна кухня, закрито и открито фитнес студио, кедрова сауна, парна баня и различни стаи за масаж. Има дори прилепена къща за гости, известна като The Cube, която разполага с четири спални и четири бани за настаняване на гости със стил.

Сгушено върху 876 акра девствена земя, Four Peaks Ranch в Колорадо е най-добрата възможност за любителите на страхотната природа благодарение на привидно безкрайната си задна градина. Дом на 15 мили пътеки за пешеходен туризъм и конна езда.Наречен на четирите планини, които го заобикалят – Snowmass Mountain, Capitol Peak, Mount Daly и Mount Sopris – това невероятно американско имение се намира в непосредствена близост до световноизвестния ски курорт Аспен.

Пентхаус в "Сентръл парк“ в Ню Йорк е луксозен апартамент, който заема целия последен етаж на 15 Central Park West, един от най-ексклузивните имоти в града. Заемащ 1444 кв.м. жилищна площ, мезонетът е завършен през 2007 г. и се радва на 360-градусова гледка към Манхатън. Интериорът е безупречно завършен и е щателно подбран от международно известния дизайнер Антъни Инграо.

Пентхаус Central Park в Ню Йорк е апартамент, който е оборудван с подово отопление и автоматизирано осветление, щори, камини и системи за сигурност, докато френските врати водят към две спокойни тераси, които се простират на 243 кв. метра. Най-съвременното кулинарно пространство в този пентхаус разполага с полилей по поръчка, алуминиеви шкафове по поръчка и кварцов остров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хайде сега го умножете х5. на кой са му нужни тея избори... трябва тотално да се промени системата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Черно тото
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: