Фънки: Затворят ли ни пак, край с нас! Умираме прави

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:37 / 30.07.2021
8363
"Затворят ли ни пак, край с нас! Умираме прави, няма да издържим. Не знам изобщо интересуват ли се от нас тези в Народното събрание. Страшно е, че хората се страхуват от коронавируса, но въпреки това не се ваксинират. А само това е решението на този етап. В момента ние сме си заедно с Ванчо Несторов-Амебата, но аз свиря със Стенли и с "Черно фередже". Нямаме приходи други." Това сподели най-популярният фънкар у нас - Димитър Ковачев-Фънки, по повод на думите на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който смята, че ако така продължим с бавната ваксинация на населението, може да се окажем на прага на ново затваряне през есента.

"Всеки трети новорегистриран случай на коронавирус в България е на Делта вариант. Спадът на случаите спря у нас, оттук нататък чакаме повишаване. Много бавно този месец и много по-бързо през август", каза Кунчев.

"Аз нямам спестявания, каквото изкарвам, харча. Ето бях в някакъв списък с наградени с еднократно или повече пъти творци, но още не съм получил нищо. Трагедия е всичко, бях във втория списък, който изобщо дали някога ще се гласува, Бог знае. Но у нас е така - много шум за нищо. Няма да взема никаква пенсия вероятно, нали стажът, който имах към Концертна дирекция, е загубен", допълни още Фънки, който се пробва и в друго поприще освен музиката.

"Ще го играя погребален агент в постановка на Елин Рахнев. Всички много ми помагат, но е трудно, в небрано лозе съм. Почваме на 1 септември репетиции", обясни Ковачев, който очаква и друго интересно събитие тези дни.

"Коцето, моят приятел, си купи египетска котка, която е от голите породи с малко козинка, чисто бяла, ще я кръщавам Фънкилито. На кръщенето ще се съберем старите авери пак", смее се Фънки, който не се притеснява от събирането на много хора на едно място, тъй като е ваксиниран, пише "Хотарена".

Виж коментарите (3)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).