ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Един от най-красивите морски къмпинги в България е бил жестоко опозорен!
Автор: Георги Кирилов 11:47 / 10.08.2023Коментари (25)6231
© Фейсбук
Един от най-красивите морски къмпинги в България е бил жестоко опозорен. За това сигнализира в социалните мрежи българската художничка и режисьорка Зорница София, научи Varna24.bg. В своя публикация тя разказва как караваната й на къмпинг "Якото място" край Царево е била надраскана с червена боя. Тя сравнява този акт с вандалщина и мутренско поведение. Качваме цялата публикация без редакторска намеса сега: 

"ЦАРЕВО=МУТРЕВО! Не общинари, а вандали, не диалог, а драскане по личната собственост на граждани, не държава, а мащеха!! Изберете българското Черноморие, така ли? Защо?

Господа и дами, извършено е грубо и “мутренско" по вид дамгосване на частни каравани в къмпинг "Якото място" (снимката е от моята каравана, която съм боядисвала собственоръчно), родеещо се с драскането по вратите на едни други опиянени от власт през ‘39 и хич не ми е смешно това сравнение!! Не ви ли е срам, управленци, дъно сте, Община Царево, д ъ н о! Срам за вас. Искали сте телефони на летуващи гости със заплахи ако не си дадат телефона, да им запечатате караваните… какво е това? Носталгия по SS ли? Дамата, на която са искали телефона, се е уплашила от а г р е с и в н о поведение на мъжете-“общинари", защото е била сама, съпругът й е с София и е казала че е просто гост, а не собственик. Заплашили са я, че ако не си даде телефона ще й запечатат караваната.

Чиновниците са новата мафия!!!!!!!!!!

Вие не разбрахте ли, че тази държава няма да се управлява повече от мутри и феодали! Или… ние нещо не сме разбрали?

Значи НЕ ви пречат бетоновит е дворци, затварянето на плажове, частният Росенец, пилона на Рожен с тонове бетон е регистриран като "преместваем обект", но решихте да събаряте (предизборно) един от най-красивите къмпинги в България!!

Къмпинг, печелил множество класации в последните 10 години!!! (Прилагам грамотите 6 на брой!) Къмпинг, който заради правилата в него и облагородяването извършено от създателите му (зеленина, тишина, без коли и пуснати на свобода домашни любимци) е именно предпочитаният от младите семейства с м а л к и д е ц а, къмпинг, където ежегодно се провеждат детски лагери, развиващи артистичните заложби на младежите с помощта на актьори от София (на последния лагер преди месец имаше 50 деца, слагам снимки!).

Къмпинг със зелена трева (която се полива от десетките служители в къмпинга от 5:00 всяка сутрин), с парково осветление и градини (като къмпинг в Европа!), детски площадки (колко къмпинга с детски площадки знаете вие?) и с пауни, да пауни и други животни - за радост на най-малките. Този къмпинг, в който аз избрах да отгледам детето си последните 8 години… Така ли смятате да печелите избори, г-н Лапчев, като разрушите съградена красота и уют? Вие какво конкретно съградихте?!

От името на всички потърпевши културни хора (подписите събираме в коментарите!!), които спазваме правилата и си плащаме годишните наеми, моля и настоявам да бъдем защитени от Държавата от ФЕОДАЛИТЕ-ВАНДАЛИ ОТ община ЦАРЕВО! Като творец, каквито са и съседите ми, като майка, чието дете участва в творческите лагери всяко едно лято от 8 години - искам защита от “местната власт".

Като гражданин и активист от ДА ЗАПАЗИМ КОРАЛ от самото му създаване, като човек който чисти резервата от “по-странни гости", моля някакви по-различни държавници, с човешки, а не с мутренски подход, да седнат със създателите на красивия къмпинг Якото Място и с нас, собствениците на каравани, и да предоговорим условията ако смятате, че нещо не им е наред. Както успяхте да узаконите Рибарско селище Ченгене Скеле / Chengene Skele Fisherman Village, защото е красиво и уникално, така и този уникален за нашите представи къмпинг трябва да се намери начин да съществува. Защото е необходим, съграден с любов и красота, от семействата, избрали българското Черноморие, вместо повсеместната модна миграция в Гърция.

Нека наближаващите избори да не служат за оправдание на овластения вандализъм, хулиганство и разруха. За диалог, моля!

Община Царево, настоявам конкретно неандерталеца, надраскал моята каравана, която аз лично съм боядисвала да заличи гадния си долен и обиден за мен и гостите ми надпис и да ми се извини за неадекватното си за чиновник отношение. Вие знаете ли изобщо, че нашите данъци плашат вашите заплати?

Настоявам държавата Република България да се държи с гражданите си като държава, а не като м а щ е х а.

Очаквам отговор веднага!", завършва публикацията си тя.


Още по темата: общо новини по темата: 1247
03.01.2024 »
17.12.2023 »
30.11.2023 »
23.11.2023 »
21.10.2023 »
14.10.2023 »
предишна страница [ 1/208 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.08.2023 г.
0
 
 
Чета злобни и малоумни коментари! Място ще се застрои от мутрите. А вие плямпайте колкото си искате и си мислете че сте защитници . Не сте а сте оглупели от манипулации. Как така кмета изведнъж нарочи това прекрасно място а и то сега ? Научете кой е концесионера на плажа и ще разберете бъдещите планове . Ами да ни е честит поредния хотел. Наздраве и да ви е сладко докато сте Неми и глухи. Амин!
Aнонимен
на 21.08.2023 г.
0
 
 
След като се настанявате в земя,която не е ваша,как да ви махнат.Ако някой се настани в имота ви ей така какво ще направите.
Aнонимен
на 20.08.2023 г.
0
 
 
ТОВА ДА НЕ Е НА ДЯДО ТИ ПЛАЖА ..НАГЛА ...АРОГАНТНА КУЧКА....МНОГО ВИ ЧАКАХА ...ДА ВИ ЗАПАЛЯТ
Aнонимен
на 14.08.2023 г.
0
 
 
Брей каква "каравана"... Тая е много жалка... Да се маха и събаря всичко там!
Aнонимен
на 14.08.2023 г.
0
 
 
Събаряне за всички самонастанили се върху чужда собственост бунгала и къмпинги!
Aнонимен
на 13.08.2023 г.
0
 
 
Осъзнайте се най после. Незаконното си е незаконно. Къщи, инфраструктура... Зорница-Вечерница прави ли разлика между каравана и двуетажна незаконна къща? Великият Алибегов вместо да дрънка глупости срещу кмета, да се съобразява със закона.
Aнонимен
на 12.08.2023 г.
Aнонимен
на 12.08.2023 г.
0
 
 
ТАЯ МЪРША СИ СЛОЖИЛА КАРАВАНАТА НА ЗЕМЯТА НА ДЯДО И...МРЪСНА СОФИЙСКА ПАЧАВРА...КМЕТА ДА ГИ ИЗРИНЕ ВЕДНАГА
Aнонимен
на 12.08.2023 г.
0
 
 
Софиянци са страшни наглеци! Завзели са цяла България. Стига с тези строежи, стига с тези хотели и къмпинги. Като искате да летувате, ще си наемете квартира в града до морето. Държавата трябва да забрани да се строи близо до защитени зони, море. Харесало му там и айде опънал катуна.
Aнонимен
на 12.08.2023 г.
0
 
 
За съжаление "Якото място" е къмпинг без необходимата инфраструктура и резултатите за природата са налице. Безхаберието на институциите е очевидно. Разбирам дамата ,че е свикнала даетуватам,но призовавайки за законност, следва да погледне обективно ситуацията и реалността как изглежда и как е построен къмпинга.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Двойно убийство в Пловдив!
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: