ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
3 тона хартия за рециклиране предаде НАП
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:32 / 29.01.2012Коментари (2)1599
© Plovdiv24.bg
3 тона употребявана хартия за рециклиране предадоха от НАП, спестявайки 2,2 милиона страници, съобщиха от приходната агенция.

От близо 2 години в НАП вътрешният обмен на всички документи в агенцията се извършна чрез електронна деловодна система. 184 принтера в централното управление и учебните центрове на НАП печатат двустранно документите, което пести допълнителни ресурси, съобщават от пресцентъра на НАП.

Средногодишно столичната дирекция "Обжалване и управление на изпълнението" издава по около 2500 решения, всяко от които по около 30 страници. Това означава, че новата практика спестява около 75 000 страници хартия на година.

От юни 2011 г. в Централно управление на агенцията се провежда "зелена" кампания за разделно събиране на употребявана хартия под мотото "Всеки лист хартия е глътка въздух, не го изхвърляйте!". Кампанията насърчава социалната и екологична отговорност у служителите на приходната агенция.

Пред сградата на централното управление на агенцията са монтирани стойки за велосипеди. По този начин служителите и клиентите на НАП могат свободно да се придвижват без да замърсяват средата.

В момента експерти на НАП работят по внедряването на цялостна система за управление на околната среда. Тази система ще позволи да се направи оценка на въздействието на дейността на агенцията върху околната среда и ще даде възможност да се вземат мерки за редуциране на това въздействие.

От НАП напомниха също, че ключова цел на агенцията е непрекъснато развитие на електронните услуги и намаляване на личните посещения в офисите, както и ограничаване разходите на клиентите при контакта им с администрацията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
бре - опит за модернизиране на НАП - мисля че е похвално, макар че почти всички критики, които могат да се отправят към тях са верни ;) ето например преди година ми казаха, че от фирмата, към която бях на граждански договор не са ми внасяли осигуровките и да си търся правата - след като снимахме платежните нареждания и обратната информация за преведени осигуровки за година и половина назад - момичето на гишето под секрет ми каза, че програмата им за граждански договори не работела правилно - но на мен ми загубиха 4 пъти по два часа ;) пупупу
Aнонимен
на 29.01.2012 г.
0
 
 
Тези хора нямат друга работа, освен да пишат?Всеки документ е губене на време на фирми и граждани, а повод за назначаване на служител
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: