Неделев за трансфера в Турция: Искам го! Мисля, че е време!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
00:08 / 04.07.2020
6926
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев бе избран за Играч на мача при успеха на своя тим с 3:1 над Дунав. Халфът коментира и темата за своето бъдеще и намекна, че вече иска трансфер в чужбина.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Това шампанско е за целия отбор. Надиграхме тотално отбора на Дунав, но както и преди си е случвало, ни вкараха още с първия удар. Можехме да отбележим и още голове, но най-важно беше победата, за да сме първи в групата. Имаме не лош отбор, трябват ни още няколко поредни победи, за да си върнем самочувствието", започна коментара си Тодор Неделев.

"Имам оферта от Трабзонспор, но все още не съм говорил с ръководството. Нека да свърши първенството и след това ще видим. Искам го, мисля, че е време. Доста дълго прекарах тук, след като се върнах от Германия. Ако офертата удовлетволрява мен и клуба, нищо чудно да се стигне до трансфер. Надявам се в оставащите мачове да се класираме за Лига Европа, ще дадем всичко от себе си", завърши изказването си националът.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).