ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скухрави посреща маричанин в Бохемианс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 18.06.2009Коментари (0)888
© Plovdiv24.bg
Бившата футболна звезда на италианския Дженоа и на чешкия национален отбор Томаш Скухрави лично е посрещнал нападателя на Марица Тодор Тодоров и халфа Георги Куртев в Прага. Двамата ще направят довечера първа тренировка с члена на Висшата футболна лига на Чехия - Бохемианс (Прага), където отидоха на проби.

23-годишните пловдивски футболисти ще останат на тестове един месец и ще изиграят поредица ат контролни среши с чешкия тим.
Ако се стигне до трасфер от чешка страна преговорите ще води лично известният местен мениджър Патрик Розенбергер, който работи за няколко елитни местни отбора.

Скухрави посрещнал двамата пловдивчани, защото позел добри спонени от мината година, когато на тестове в Бохемианс бяха други двама маричани - Емил Стоев-Бадема и Иван Димов.

Известният чешки футболист от няколко години работи като футболен мениджър за елитни отбори от Италия, Испания и Чехия. 44-годишният нападател в момента е един от селекционерите и на Бохемианс, за който търси активно и млади таланти от цяла Европа.

Скухрави направи запомняща се футболна кариера. Той е роден на 7 септември 1965 година в чешкото градче Прешов, но първите си стъпки във футбола прави в детско-юношеската школа на "Спарта"(Прага). Играл е и за пражкия "Бохемианс", а след това отива в португалския "Спортинг" (Лисабон). По-късно преминава в елитния тим от Серия А Дженоа (Генуа), където с головете си бързо се превръща в големия ас на отбора. През 1990 година Скухрави се прослави и с впечатляващия хеттрик за чешкия национален тим при победата му с 4:1 срещу Коста Рика на световното първенство по футбол в Италия-90.

Както е известно елитният Бохемианс и Марица имат договорка за съвместно дълготрайно приятелско сътрудничество и взаимопомощ, съвместни подготвителни лагери, както и за съвместно сътрудничество по отношение на мениджмънта и трансферите в Чехия не само на играчи на Марица, но и на други български футболисти.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: