Още един отбор от групата на Марица скочи на БФС, поиска справедливост

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:27 / 24.04.2020
2288
Още един отбор изрази несъгласие с решението на БФС за прекратяване на шампионата в Трета лига. Става въпрос за бургаския Черноморец 1919. От клуба излязоха с официална позиция, която е доста сходна с тази на ПФК Марица (Пловдив).

Аргументите и на двата клуба са, че има възможност сезонът да се доиграе и не би трябвало да се взимат прибързани решения.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на "акулите" от Бургас:

Съзнаваме, че здравето и човешкият живот са водещи в подобни времена. Считаме обаче, че можеше да се намери по-справедливо решение. Всички усилия и средства, които клубът ни вложи на полусезона за формирането на конкурентоспособен отбор, се оказаха напразни. Това решение ще подейства силно демотивиращо на всички, които влагат средства в нашия клуб, а сигурно и във всички клубове с амбиции.

Осъзнаваме отговорността на БФС в тази сложна за футбола ситуация, но призоваваме Изпълнителният комитет да преразгледа решението си за прекратяване на първенството и да вземе по-добро и справедливо решение!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).