Благородно! Цвети Пиронкова и Димитър Илиев също помагат за лечението на малкия Калоян

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
19:50 / 16.04.2020
4603
Най-добрата българска тенисистка за последните 10 години - Цветана Пиронкова, дарява с благотворителна цел своята ракета, с която е завоювала множество победи и титли, научи Plovdiv24.bg. Чаровната пловдивчанка се включи в каузата за набиране на средства за лечението на малкия Калоян, който се бори с много коварна болест.

Новината съобщи нейният съгражданин и рекордьор по победи за България в мачовете за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов - Мико. За инициативата на Кузманов Plovdiv24.bg вече информира своите читатели.

Наддаването за ракетата на Цветана Пиронкова става с коментари под снимката, публикувана в профила на Димитър Кузманов във Фейсбук. Утре към каузата се включват капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев, Иво Ангелов - европейски и световен шампион по класическа борба, както и златните ни момичета от ансамбъла на България по художествена гимнастика, уточни още Димитър Кузманов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).