ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Любимец на бултрасите: Ако можех, бих привлякъл в отбора си подавач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:03 / 03.04.2020Коментари (1)4017
©
Бившият голмайстор на Ботев (Пд) Стивън Петков играе през настоящия сезон в чешкия Карвина. Там той премина под наем от португалския Фейренсе.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че любимецът на бултрасите все още няма официален мач през 2020 година, а до този момент за тима на Карвина е записал общо 10 мача и 374 минути на терена, но без отбелязан гол.

Ето каква каза Петков по Спортното шоу на Дарик:

Вкъщи съм, отправям се за поредната тренировка при тези тежки обстоятелства. Нямаме много голям избор на движения". Ситуацията е малко по-деликатна, от 13 март сме в карантина цяла Чехия, след което заявиха, че разпускат отбора. Тренираме само индивидуални тренировки кой където намери. След това вкараха в сила тренировки на стадион и във фитнес. Понеделник, сряда и петък тренираме в парка - сухо бягане. Вторник и четвъртък тренираме на стадион, на трева. В събота имаме фитнес. В неделя почиваме.

Всичко е съобразено с всички мерки за сигурност. Като тичаме, тичаме на разстояние един от друг. На терен също е съобразено да има дистанция. Във фитнеса също. Сухите бягания сме по трима, на терен по четирима. На фитнеса е по желание.

Онзи ден удължиха карантинният период до края на април. Щом започнахме да тренираме по този начин, надявам се да има раздвижване в положителна страна. Всички виждаме какво ни информират. Заразените и този вирус си вървят с пълна сила. Не мога да кажа дали има светъл лъч. Ние трябва да изчакаме някакво решение на чешката федерация.

Ограниченията са като в другите държави, всичко е едно и също. В доста държави не позволяват да се тича в паркове, тук го няма това нещо, но всичко останало е така, задължително е да ходиш с маска. Не са забранили все още свободното ходене, защото чехите са много мобилизирани и имат респект от това, което се каже от правителството. Изпълняват стриктно.

В нашия отбор претърпяхме смяна на треньора миналата година към края. След това дойде новият ни треньор от Словакия, което беше доста положително нещо за отбора. След добра подготовка отборът доста живна. Ситуацията в момента е много трудна. Каквито и да са моите искания, не мисля, че в момента нещо зависи от мен. Всички първенства са парализирани, никой не играе. Под наем съм с опция откупуване. Чакам този момент. Ако получа обаждане да остана, ще остана, ако не, ще се върна в Португалия.

А кого би привлякъл в своя отбор, ако имаше тази възможност? Бих си привлякъл някой подавач. На допълващ въпрос дали говори за Тодор Неделев, Стивън Петков отговори: "Който както иска да го разбира".
Още по темата: общо новини по темата: 398
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
16.07.2020
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вземете Ожболт! Той ви го подаде добре...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: