ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Дайте да седнем на една маса, да си ударим по един шамар и да започнем да правим нещо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 23.03.2020Коментари (8)6437
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде интервю минути след днешната среща на БФС, на която се взе решение шампионатът да бъде подновен. В типичния си стил бизнесменът предложи да футболните шефове да седнат на една маса и да обсъдят сложната ситуация. И ако се наложи, да се ударят по един шамар. Крушарски каза любопитни неща за Локомотив от спортно-технически характер. Интервюто е на gong.bg.

- Г-н Крушарски, какъв е вашият коментар за решението взето на работната среща в Бояна днес, след като се постави цел започване на първенството през месец май?

- Това е ясно, но дали ще започне през месец май? Това е въпросът. Това, което видях набързо, защото пътувам за Стара Загора, че от 1-ви или 15-и ще стартира първенството. Добре, започваме на първи, но кога ще се подготвят отборите? Или не трябва да го правят?

- Може би са им необходими поне две седмици за подготовка?

- Контравъпрос? Кога? Поне две седмици по-рано. Добре, но има забрана за събиране на хора на едно място. Днес бях на стадион "Локомотив“ и видях, че има жандармерия. Какво ще правим?

- Знаете, може би, за една легендарна песен на Куин – "Шоуто трябва да продължи“. На това мнение ли сте?

- Трябва твърдо да кажем на хората, моите уважения, първенството ще започне на 1-ви или на 15-и. Хайде ще кажем второто, защото е по-реална дата. Отборите могат да започнат да се готвят от първи. Но това трябва да е съгласувано и да бъде свършено. Този път не отборите, а някой от горе, трябва да си свърши работата. Тези, които дават предложенията да седнат и да си направят добре математиката, защото минимум десет дни трябват на отборите, за да се подготвят.

- Дори първенството да започне през май, оптимист ли сте, че може да се играе пред публика?

- В никакъв случай няма да има публика. Как ще има? Месец май ще е пикът на вируса. Това, което се говори и пише, май някой не го чете. Това казаха лекарите. А гледат да правят само сеирчета.

- Мислите ли вече в насока съкращаване на разходите в клуба?

- Оформям договорите за следващата година. Днес говорих с двама, на които им изтичат, а след дни ще го направя и с третия, на който му изтича контрактът. Аз съм си направил математиката. Има някои, които ще си тръгнат. Чакам треньорът да се върне и да седнем, за да се съберем. Оттам нататък нашият бюджет е направен. Ще говорим за тези месеци, в които са си починали, да вземат по-малко пари за почивката. Това ще се разберем. Говоря за моята къща. Другите да се оправят. Изкараха ме с Петър Пешев, че едва ли не двамата сме подстрекавали нещата. Напротив, предлагаме, а не подстрекаваме. Предлагаме варианти.

- Какви поуки според вас в момента трябва да си извадят всички футболни хора?

- Това, което казах още преди две седмици – стига сте се правили на медийни звезди и стига сте говорили за хората, с които не сте на една маса. Дайте да седнем на една маса, най-накрая, да си ударим по един шамар и да започнем да правим нещо. А не само да намираме маана, защото като гледам всичките колеги сме от Трънския край. Знаете ли защо?

- Защо?

- Трънчанинът най-обича да намира маана, което правят в момента. Всеки търси кусури на другия и гледа как да го прекара.
Още по темата: общо новини по темата: 398
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
16.07.2020
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 24.03.2020 г.
+1
 
 
саде Локо , саде бай Крошарски нанего , саде мангалити .юрууууш
-2
 
 
УЕФА ИСКА ДО КРАЯ НА ЮНИ ДА СЕ ИЭИГРАЯТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ НО ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ 3АЩОТО ПИКА НА ВИРУСА КА3ВАТ ЧЕ ЩЕ Е КЪМ КРАЯ НА ЮНИ.НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЩЕ Е ДА СЕ ПРЕКРАТИ ПЪРВЕНСТВОТО И ПЪРВИТЕ 4 ОТБОРА ДА ИГРАЯТ 3А УЕФА.КУПАТА ТА3И ГОДИНА ДА СЕ АНУЛИРА , КАКТО ЩЕ НАПРАВЯТ В МНОГО СТРАНИ.
-1
 
 
Какво ви каза Крушарски ние даваме идеи и нищо повече.Как да ви каже ,че ще има първенство като Мутафчийски ви го каза сметки без кръчмар.От май в пика на заразата те нормални ли са.ЕС не би ни разрешил такава глупост.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.03.2020 г.
+1
 
 
Говедарски, Венци те направи на г.з, ти пак се правиш на интересен. Клоун не, леке си!
+1
 
 
Крюшо, май е по-добре да си ударете по една пи.ка, тогава може и да се разберете!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: