ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (28)
Венци Стефанов: Някои ги устройва класирането и затова искат прекратяване на първенството
Автор: Стойчо Генов 10:06 / 23.03.2020Коментари (9)4755
© dsport.bg
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път се изказа остро по актуални теми за българския футбол. Този път босът на "белите" коментира искането на негови колеги за прекратяване на първенството заради коронавирус пандемията.

"Това го искат един-два клуба, на които шефовете, много хитро, вербуваха боса на Арда и той направи едно изявление неподготвен. Това не е нормално и не може да се случи. Някои ги устройва класирането и това е. Тези клубове събират всяка година по 15-20 футболисти, а след това ги освобождават. Това не е морално. Тези хора дават ли си сметка, че трябва да се връщат пари за ТВ права? Нека да свърши това нещо - тогава ще говорим с представители на държавата за възможност да помогнат. Не можеш да извиваш ръцете предварително. Рано е да кажем какво ще се случи след месец или повече. В края на май, началото на юни, мисля, че могат да се подновят мачовете - дори и пред празни трибуни", заяви Венци Стефанов пред БНТ.
Още по темата: общо новини по темата: 398
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
16.07.2020
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Свиныо дебела, ти си гледаы схкембето цхе скоро схте се прасне и не се занимаваы с вапроси относно футбола.Една свыастна приказка не излиза от твоыата уста а си трагнал да давасх интервута. Катза за лаына си ти, нисхто друго.
-1
 
 
Какви мачове са без публика на стадионите ве Думбал,кога ще са изборите за президент на БФС....Кога ще се разкарате лобита оттам на няколко клуба???
-1
 
 
А на мене ДИЕМИТЕ ще върнат ли пари, след като спряха целия ПЛАТЕН СПОРТ...., или ще го духаммммм, като с винетка, че не мога да пътувам, и с магазините на който има по 300 метра опашки
0
 
 
Никой не е искал служебно класиране. Предложението на Крушарски беше пределно ясно: Определя се една реалистична дата за подновяване на първенството - примеро 10 юни. И ако след тази дата се види, че е невъзможно да се поднови първенството, едва тогава ще се мисли как да се прекрати. Защото всичко това струва пари.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.03.2020 г.
0
 
 
"Крушата моли БФС за пари, футболният съюз да искал кредит от държавата... Държавата му дава пари за стадиона, а той ламти за още. За какво да му даде - да пере гащите на... Срам ме е, че имам нещо общо с такива хора." ....бухахахахаххааааа
-2
 
 
А някои не ги устройва.... Не винаги си в печелившата позиция. Така е в живота шишо. А и никой не е създал ситуацията умишлено. В крайна сметка има по-важно нещо от футбола в момента, а най-вероятно тази ситуация няма да свърши скоро?!
0
 
 
Ти какво повярва си че шампиони ли ще станете затова ли се напъваш
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Локомотив Пловдив загуби от Чавдар, предстои двубой срещу лидера
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: