ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (23)
WinBet с много опции за залози на английската Висша лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 23.03.2020Коментари (0)1863
©
В следващите седмици не се предвиждат мачове от английската Висша лига поради заразата с коронавируса в цяла Европа. Двубоите от следващите кръгове на "Премиър лийг“ липсват в тиража на спортния букмейкър WinBet, но това не пречи да ви информираме какви опции за залагане има английското първенство в този сайт за спортни залози.

WinBet всеки уикенд или за междинните кръгове от Висшата лига предлага за залагане всеки един двубой. Феновете на залаганията винаги могат да поставят своите прогнози с реални средства в сайта на winbet на най-интригуващото първенство в света. Мачовете в букмейкъра се предлагат с много опции за залагане и потребителите имат богат избор.

За да ви обясним как работят някои от предлаганите залози в Win Bet ще използваме примерно дерби от Висшата лига между отборите на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. За всяка среща от английското първенство клиентите на УинБет могат да поставят залози за Краен резултат. На тази опция се прави предвиждане кой отбор ще спечели двубоя и ще се поздрави с трите точки. Възможностите за залог са 1, Х или 2. Да кажем, че домакинът Манчестър Юнайтед печели с 2:0 дербито срещу Манчестър Сити. В такъв случай печелившата опция е краен изход 1. Това означава победа за домакина в срещата. Знак Х пък е за равен резултат, а знак 2 – победа на гостуващия отбор.

Залози на Двоен шанс във Висшата лига пък ви позволяват да изберете две от опциите за краен резултат. Например залагате на 1Х в мача – в такъв случай при победа за домакина или равен, то вашият залог ще спечели. Единствено ще загубите ако в нашия примерен мач отборът на Манчестър Сити спечели срещата.

Winbet спортни залози предлагат опции за Брой голове. Пазарът за брой голове е един от основните на футбол и е наличен за всеки мач. Основната линия тук е над/под 2.5 гола. Отборите няма как да вкарат половин гол в мача, така че играчите се нуждаят от поне 3 попадения в срещата, ако са заложили на над 2.5 гола. В такъв случай при резултати на дербито между Ман Юнайтед и Ман Сити от сорта на 2:1, 3:0 и 2:2, то вашият залог ще е печеливш. Разбираемо при направен залог на под 2.5 гола в букмейкъра на УинБет, то трябва да няма повече от две попадения в двубоя, за да бъде уреден залогът като печеливш.

За всеки двубой от Висшата лига може да залагате на Първи гол. Преди срещата да е започнала, то имате възможност да направите прогноза кой от двата тима ще вкара първи гол. Например поставяте залог, че Ман Юнайтед ще отбележи първото попадение. "Червените дяволи“ повеждат в срещата в 10-ата минута и вашият залог вече е печеливш, като и печалбата ще ви бъде изплатена на момента.

Уинбет предлага за играчите и известните залози хендикап. В букмейкъра ще откриете опции на хендикап за двубоите от английска Висша лига. Хендикапът дава предимство на един от двата отбора в резултата. Ако заложите на +2 хендикап за Ман Сити в двубой срещу Ман Юнайтед, то тук ще трябва резултатът да е победа поне с 2 гола разлика за домакините от Юнайтед, за да бъде загубен залога. Може да заложите и на отрицателен хендикап 1 или по-голям за един от двата отбора като в такъв случай ще имате нужда от убедителна победа за вашия тим, за да спечелите.

В УинБет ще откриете още много атрактивни залози на футбол за всички мачове, сред които: Брой голове за отбор, залози за първо полувреме, специални залози за играч, бързи пазари за минути, някой от отборите да спечели на нула и много други.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев с уточнение за безплатните билети: Всяко дете трябва да е с възрастен придружител
Арда със свирепа атака по Крумовград: Научете думата "Не" за отговор! Имате да решавате проблеми, които са публична тайна
Без резки движения - оставиха публиката на вечното дерби
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: