Фенклубът на Локо: Началото бе обещаващо! Акцията ни продължава с удвоени усилия!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
12:52 / 22.03.2020
188156
Фенклубът на Локомотив Пловдив информира обществеността как протече първата седмица от похвалната инициатива в борбата срещу коронавируса. Както Plovdiv24.bg вече написа, "черно-белите" привърженици организират доброволци, които да доставят по домовете на възрастни хора стоки от първа необходимост.

Сега публикуваме позицията на "черно-белия" фенклуб без редакторска намеса:

Уважаеми пловдивчани,

През изминалия уикенд стартира нашата кампания в помощ на хората, които са най-уязвимата на COVID-19 група. За нас беше от първостепенна важност да им подадем ръка в този неблагоприятен за тях момент. Искахме да покажем съпричастност и отговорно отношение.

Благодарим на всички, които под една или друга форма ни подпомогнаха – някои с дарения на лични предпазни средства, други с консумативи и препарати, и не на последно място – на доброволците, без които всичко това нямаше да се случи. От многото желаещи да помогнат избрахме хора, които нямат възрастни в непосредствената си семейна среда и не работят на места с голям по брой персонал, като по този начин се постарахме да осигурим максимална степен на безопасност на хората, които подпомагаме.

Макар в необичайна за всички нас обстановка, началото беше обещаващо. През предстоящата седмица нашата акция ще продължи с удвоени усилия и желание. Освен това сме предвидили маски и ръкавици на хората, до които извършваме доставки, които да им бъдат под ръка, в случай че се наложи непредвидено излизане. Призоваваме нуждаещите се или техни близки да не се притесняват да звънят на обявените по-долу телефони, от нас зависи да помагаме!

Контакти: 0877991991 и 0885772705

Благодарим за доверието на всички, които се обърнаха към нас!


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).