Крушарски: Ремонтът на стадиона ще започне от Трибуна Бесика

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
11:37 / 21.03.2020
5710
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за пореден път гарантира, че с дадените от държавата 12 милиона лева стадионът на черно-белите ще се превърне в бижу. Бизнесменът уточни, че ремонтните дейности ще стартират от Трибуна Бесика.

"С тези 12 милиона ние ще направим много повече, отколкото се очаква. Проектите за две от трибуните са готови, а за третата ще е готов до края на май. Трибуна Бесика ще стане бързо, защото лесно може да махнем сегашната конструкция и там теренът е разчистен“, заяви Крушарски пред колегите от Спортал.

Той коментира и острото изказване на президента на Славия Венци Стефанов, който спомена неговото име сред тези, които са "мрънкали" за пари от БФС

"Не е коректно Венци Стефанов да споменава моето име, след като не съм говорил с него. А освен това никъде не съм казвал, че искаме пари от БФС или от държавата заради коронавируса. Футболният съюз ще вземе решение за това как ще завърши първенството. Трябва да се каже: При тая ситуация чакаме до еди коя си дата. Ако дотогава няма положителна развръзка около пандемията, трябва да се каже какво правим с първенството. Ние искаме да се борим и за Купата и за медали в първенството. Готови сме да скачаме, без да се притесняваме. И да продължи първенството, ние пак ще си бъдем Локомотив“, каза още Христо Крушарски.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).