Обещаха чудеса за стадион "Тодор Диев", ще приема евромачове!

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
12:25 / 02.03.2020
9171
Отличните новини за стадион "Тодор Диев" в Пловдив продължават, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво каза преди минути президентът на ПФК Спартак Пловдив Динко Миленчев:

На 6 февруари официално получихме от общината стадиона за срок от 35 години. Съоръжението ще разполага с 8200 седящи места. Ще бъде реконструирана старата трибуна - ще бъде изцяло покрита с козирка, ВИП ложи и места за журналисти.

Проектът предвижда нови съблекални, нов сектор откъм бул. "Македония" за 3400 места и откъм улица "Димитър Талев" сектор за гостуващите привърженици за 800 места.

Там ще монтираме и голямо електронно табло, ще има модерно осветление за излъчване в HD формат. Теренът ще има изцяло ново тревно покритие, а в южната част ще бъдат изградени 2 изкуствени терена, 2 нови паркинга и 6 входа. Ще има и видеонаблюдение, като по този начин стадион "Тодор Диев" ще отговаря на всички изисквания за европейските клубни турнири и мачовете от Първа лига".

За повече подробности - изгледайте прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).