Борисов към шефовете на Локо: Камбуров ми е набор и пак ви вкара!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
10:41 / 29.02.2020
14729
Премиерът Бойко Борисов демонстрира добро чувство за хумор по време на днешното си посещение на стадион "Локомотив“ в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Премиерът изкодоши собственика на черно-белите Христо Крушарски, поглеждайки към проекта за реконструкция на стадиона. "Къде е трибуната на Марешки“, попита Борисов.

"Кой от фенклуба ми пишеше през цялото време SMS-и, къде отиде? Да не е в Стара Загора? Може ли да ви бият, бе, Камбуров ми е набор и пак ви вкара“, подхвърли още Борисов към локомотивците.

"Тези 12 милиона са гласувани в министерски съвет и трябва да са дошли вече в кметството. Така че моля общинските съветници и кмета максимално бързо да минат процедурите и до края на годината всичко да е наред, за да не стане така, че да се червмим пред хората. Ако нещо не достига, познавам ви - пак ще дадем пари, ако трябва“, каза още Бойко Борисов към шефовете на Локо.

Гледайте в прикаченото видео как протече посещението на премиера на Лаута!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).