Феновете на Локо с ново обръщение към кмета на Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (35)
10:16 / 21.02.2020
7523
Фенклубът на Локомотив Пловдив разпространи ново обръщение към кмета на града Здравко Димитров. В него "черно-белите" привърженици за пореден път настояват да се проведе обществен дебат за стадион "Пловдив".

Plovdiv24.bg публикува официалната позиция от Лаута без редакторска намеса:

До Здравко Димитров

Кмет на Пловдив

Вече трети месец ние, всички фенове на Локомотив, говорим за крещящата нужда от обществен дебат за спортните съоръжения в Пловдив. Радваме се, че най-накрая разбрахте, че такъв дебат е необходим, макар и по трудния за вас начин.

Още веднъж потвърждаваме категорично желанието си за провеждането на такова обсъждане с широк кръг заинтересовани страни и настояваме това да се случи в най-скоро време, преди напрежението да ескалира още повече. Бъдещето на спортните обекти на нашия град трябва да се решава открито, по прозрачен начин, с участието на всички, а не с подмолни действия, които навяват спомени за едни други години и са симптом, че това, което се подготвя, не е съвсем законно. Не за първи път. 

Подчертаваме, че е налице пълно единодушие по въпроса от страна на привържениците и ръководството на Локомотив Пловдив.

Напомняме също така, че на 30 април 2019 г. представители на четирите футболни клуба на Пловдив и на градската управа положиха подписите си върху протокол относно строителството на нов стадион в Пловдив, който е особено актуален при настоящата ситуация със спортната инфраструктура на града. Надали има пловдивчанин, който да не мечтае да види ст. Пловдив в завършен вид, такъв какъвто приляга на един от символите на града ни. Заявяваме готовност за открита среща по всяко време!


Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).