Фенклубът на Локо: Кметът се оплете в собствените си оправдания като пате в кълчища

Автор: Стойчо Генов
Коментари (17)
17:33 / 20.02.2020
8453
Фенклубът на Локомотив Пловдив публикува поредната си позиция по темата за градския стадион "Пловдив". Конкретният повод за реакцията на "черно-белите" привърженици е днешното уточнение, което кметът Здравко Димитров направи за това какво точно е искал да каже в изявлението си относно желанието на френска фирма да построи съоръжението.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на фенклуба на Локомотив:

Градският стадион в Пловдив – проблем единствено на Здравко Димитров

Защо кметът на Пловдив се противопоставя на изграждането на стадион "Пловдив“? Какви ли аргументи има за това? Случайно ли приписва предполагаемо несъгласие? 

Въпроси, на които искаме отговор. 

Всеки разумномислещ човек би приел с отворени обятия такава възможност за развитие на градския стадион в града. Та чак журналисти от водещи национални медии споделят това мнение. За разлика от Здравко Димитров, уж бивш спортист, който отказва. За сметка на това се оплете в собствените си оправдания като пате в кълчища.

Странно, много странно.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).