Читател на Plovdiv24.bg: В школата на Ботев се случват нередни неща

Автор: Стойчо Генов
Коментари (12)
10:26 / 12.02.2020
10896
Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да сподели за нередни неща, които според него се случват в детско-юношеската школа на ПФК Ботев Пловдив. Нашият читател е родител на дете, което тренира при жълто-черните, и изрично ни помоли да запазим анонимността му, за да не се отрази това негативно върху сина му. Даваме му думата:

"Здравейте! Обръщам се към вашата медия с надеждата, че ръководството на ПФК Ботев и новият директор на школата Димитър Младенов ще прочетат това и ще вземат някакви мерки. От известно време насам двама треньори в школата на Ботев агитират по-талантливите деца да подписват договори с известна наша мениджърска агенция. На децата се дават обещания, че ще им бъде уреден трансфер в чужбина, където да развият по-добре кариерата си. Търси се естествено и контакт с родителите. За въпросната агенция работи бивш ръководител в Ботев, но не съм сигурен дали това не е просто съвпадение. Смятам, че работата на треньорите е да тренират, да обучават и да дават указания на младите, а не да влизат в ролята на мениджъри".

Редакцията на Plovdiv24.bg ще даде възможност при желание на другата страна (ПФК Ботев) също да вземе отношение по темата.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).