ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (28)
Откриха хандбалния сезон в новата спортна зала на село Труд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:14 / 13.10.2019Коментари (0)1508
©
Кандидатът за кмет на община "Марица“ Димитър Иванов от коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци присъства на 2 знакови спортни мероприятия, с които бе открит хандбалния сезон в новата, модерна и многофункционална зала в с. Труд.

Той приветства спортистите и десетките жители и гости на селото, дошли специално, за да гледат първите мачове в новото съоръжение.

"Днес е празник за с. Труд, защото хандбалистите на селото за първи път ще играят в прекрасната зала, която успяхме да построим със собствени сили. Идеята е от края на миналия мандат и бе съвместна – на ръководството на община "Марица“ , на жителите и на спортната общественост“, припомни Димитър Иванов.

Той допълни, че за него удовлетворението от добре свършената работа е в усмивките и щастието на децата, които са най-печелившите от новата придобивка.

"С. Труд е едно от малкото селища в България с традиции в хандбала, село, в което от години е запалена искрицата на този спорт. Залата е подарък и за гордостта на община "Марица“ - хандбалния клуб на селото,  завоювал десетки шампионски титли. Труд е най-голямото село на територията на селищната система, а инвестицията в спортното съоръжение е най-голямата в миналия мандат.“, отбеляза още кметът на община "Марица“.

Той се обърна към състезателите от хандбалния клуб в селото с думите, че очаква от тях още повече и по-големи победи – и национални, и международни.

След оспорвана среща между отборите на юношите до 14 и до 16 години от с. Труд, надделяха по-големите с резултат 15:13. След тях пък в зрелищен мач мъжете от хандбален клуб "Труд“ победиха тима на ветераните от същия клуб с 12:9.

За забележителното си участие в отбора на ветераните най-много аплодисменти получи кандидатът за кмет на с. Труд от коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци Николай Тошев, който отбеляза няколко попадения и уникални комбинации. И четирите тима показаха прекрасни умения на терена и взривиха публиката с яростни атаки и инфарктни голове.

На събитието присъстваха и претендентите за общински съветници от селото проф. Росен Димов и треньорът на хандбалния клуб Александър Богданов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Локомотив Пловдив загуби от Чавдар, предстои двубой срещу лидера
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: