Нелепо! Локо загуби от Черно море след автогол и попадение в последната минута

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:10 / 22.09.2019
3446
Локомотив Пловдив допусна злощастна загуба с 1:2 при гостуването си на Черно море в мач от 6-ия кръг на Елитната група до 15 години. И трите попадения в срещата паднаха през втората част. Голяма "заслуга" за поражението обаче има и главният съдия, който на няколко пъти ощети сериозно пловдивчани.

Арбитърът отмени чист гол за Локо при резултат 0:0. След това варненци поведоха в резултата след автогол в 38-ата, а "смърфовете" изравниха в 67-ата минута с далечен удар. Преди да влети в мрежата топката се отби в страничната греда.

В края на мача съдията даде изумителните 7 минути допълнително време, въпреки че играта не бе спирана толкова дълго. Така се стигна до 95-ата минута, когато Черно море успя да измъкне трите точки, отново обаче с решителната помощ на главния съдия.

При една атака топката излезе в аут, каквото посочи и страничният арбитър. Главният обаче не зачете мнението му и даде корнер. След като топката бе центрирана, нападател на Черно море излъска с две ръце футболист на Локо, след което засече с глава в мрежата. Вместо фаул в нападение, арбитърът посочи центъра, зачитайки попадението за окончателното 2:1.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).