Кметът на "Южен": Надявам се до 2 месеца да започне строежът на новия стадион "Тодор Диев"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:23 / 17.09.2019
6052
Кметът на район "Южен" Борислав Инчев разкри чудесна новина за привържениците на футболен клуб Спартак (Пловдив), предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според Инчев се очаква до 2 месеца да бъде подписан договорът за концесията на стадион "Тодор Диев". Когато това стане факт, собственикът на Спартак Динко Миленчев ще може да стартира строителните дейности по обновяването на съоръжението.

"Иска ми се до края на годината хората да знаят, че една дългогодишна сага вече ще е приключила. В момента предстои да бъде подписан концесионният договор за стадион "Тодор Диев". Искрено се надявам това да стане до месец и половина - два. След това подписване собственикът на клуба ще може да започне изграждането на нов, модерен стадион, който да отговаря на изискванията на УЕФА", заяви Борислав Инчев пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Според мен стадион "Тодор Диев" е най-реалистичен за изпълнение. Защото нито има големи мащаби като реализация, нито средствата, необходими за цялостното довършване на стадиона, са баснословни. Ако тези две условия бъдат изпълнени, до следващите 2, максимум 3 години, стадионът ще бъде съвсем различен и Пловдив ще бъде спокоен", каза още кметът на район "Южен".

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Инчев по темата за стадион "Тодор Диев"!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).